Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FAVORITI PROŠLI

City, United i Leicester u polufinalu Liga kupa

Raheem Sterling
Foto: Reuters/PA/PIXSELL
19.12.2019.
u 00:15

U najzanimljivijem susretu večeri Leicester je umalo uprskao vodstvo od 2-0 protiv Everona, a na koncu je slavio nakon lutrije jedanaesteraca.

Nakon Aston Ville plasman u polufinale engleskog nogometnog Liga kupa izborila su oba manchesterska kluba City i United, te Leicester City.

City, koji je branitelj naslova, je na gostovanju pobijedio trećeligaša Oxford United sa 3-1, Manchester United je na Old Traffiordu bio bolji od četvrtoligaša Colchester United sa 3-0, dok je Leicester City porazio Everton boljim izvođenjem jedanaesteraca nakon što je susret završio 2-2.

Golove za "Građane" zabili su Joao Cancelo (22) i Raheem Sterling (50, 70), dok je za domaćine strijelac bio Matt Taylor (46).

United je tek u nastavku slomio Colchester United, a sva tri gola je zabio u razmaku od 10 minuta. Strijelci su bili Marcus Rashford (51), Ryan Jackson (56-ag) i Anthony Martial (61).

U najzanimljivijem susretu večeri Leicester je umalo uprskao vodstvo od 2-0 protiv Everona, a na koncu je slavio nakon lutrije jedanaesteraca.

Gosti su poveli preko Jamesa Maddisona (26), a samo tri minute kasnije Jonathan Evans je povisio na 2-0. Everton je smanjio u 70. minuti golom Toma Daviesa, a ludilo na Goodison Parku izazvao je Leighton Baines izjednačivši u sudačkoj nadoknadi.

Međutim, prilikom izvođenja jedanaesteraca gosti su bili uspješniji i slavili su sa 4-2. Kod Evertona nisu zabili Tosun i Baines, a kod gostiju Maddison.

U utorak je Aston Villa pobijedila Liverpool sa 5-0, međutim europski prvak je nastupio s najmlađom postavom u 127-godišnjoj klupskoj povijesti jer je prva momčad otputovala u Katar na Svjetsko klupsko prvenstvo. Prosjek momčadi Liverpoola bio je 19 godina i 182 dana.

Strijelci za Aston Villu bili su Hourihane (14), Boyes (17-ag), Kodjia (37, 45) i Wesley (90+2).

REZULTATI:
Oxford United - Manchester City       1-3 (Taylor 46 / Cancelo 22, Sterling 50, 70)
Everton - Leicester City              2-4 11m (2-2, Davies 70. Baines 90+1 / Maddison 26, Evans 29)                    
Manchester United - Colchester United 3-0 (Rashford 51, Jackson 56-ag, Martial 61)

U utorak:
Aston Villa - Liverpool               5-0 (Hourihane 14, Boyes 17-ag, Kodj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije