Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENAĐENJA U ENGLESKOJ

City slavio u derbiju, United kod kuće izgubio od Aston Ville!

Reuters
25.09.2021.
u 16:07

Hrvatski reprezentativni veznjak Mateo Kovačić odigrao je čitav susret za Chelsea koji je ovim porazom prepustio vrh ljestvice Cityju, oba sastava imaju po 13 bodova, ali City ima bolju razliku pogodaka.

U derbiju 6. kola engleskog nogometnog prvenstva aktualni prvak Manchester City je kao gost svladao europskog prvaka Chelsea 1:0 (0:0).

Jedini pogodak na utakmici postigao je Gabriel Jesus u 53. minuti. Nakon što ga je pokušaj Cancela s više od 20 metara pogodio u stopalo u domaćem kaznenom prostoru, brazilski napadač se odlično zagradio i preciznim udarcem s 14-15 metara pogodio donji desni kut nemoćnog Mendyja.

Hrvatski reprezentativni veznjak Mateo Kovačić odigrao je čitav susret za Chelsea koji je ovim porazom prepustio vrh ljestvice Cityju, oba sastava imaju po 13 bodova, ali City ima bolju razliku pogodaka.

Na 13 bodova ostao je i Manchester United koji je na svom Old Traffordu neočekivano izgubio od Aston Ville 0:1 (0:0). Strijelac gola vrijednog tri boda bio je Hause u 88. minuti sjajnim skokom na prvoj vratnici nakon udarca iz kuta. 

Imao je u sudačkoj nadoknadi United priliku iz kaznenog udarca spasiti se poraza nakon što je upravo Hausea pogodila lopta u ruku u kaznenom prostoru Ville. Loptu je uzeo Bruno Fernandes, ali ju je poslao visoko iznad grede.

Uz spomenuti trojca, 13 bodova ima i Liverpool koji će svoj dvoboj 6. kola igrati u gostima kod Brentforda od 18.30 sati.

Villa je s ova tri boda skočila na sedmo mjesto sa 10 bodova.

>>> Zlatko Dalić o budućnosti reprezentacije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije