Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na dnu ljestvice

City pregazio Southampton, Ćaleta-Car sve gledao s klupe, a Oršića opet nema ni na popisu

Premier League - Southampton v Manchester City
Foto: Peter Nicholls/REUTERS
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
08.04.2023.
u 20:35

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 30. kola engleskog nogometnog prvenstva akualni prvak Manchester City je kao gost svladao posljednji Southampton sa 4-1 (1-0).

Susret je bio neizvjestan u prvom poluvremenu, no kada je Haaland (45) u posljednjim sekundama tog dijela igre glavom postigao gol na asistenciju De Bruynea otpor nejakih domaćina bio je skršen.

U nastavku je Grealish (58) iskoristio još jednu asistenciju De Bruynea za 2-0, ptom je Grealish i asistirao za drugi gol Haalanda (68). Potom je Mara (72) smanjio, ali je De Bruyne izborio i kazneni udarac iz kojega je Alvarez (75-11m) postavio konačni rezultat.

>> VIDEO: Navijač Walesa izgubio dokumente na Poljudu, HNS ga iznenadio: 'Sada moj sin želi da izgubim još više stvari'

Duje Ćaleta-Car je ostao na klupi Southamptona, dok Mislav Oršić nije niti konkurirao za nastup u dresu "svetaca" koji su i dalje na dnu ljestvice sa 23 boda, četiri manje od 17. Evertona, koji drži posljednje mjesto koje osigurava ostanak.

Drugi Manchester City je, pak, stigao do 67 bodova, pet manje od vodećeg Arsenala.

 

Komentara 1

ZA
zagi101
22:18 08.04.2023.

Oršiću vrati se u Dinamo , ovo nije normalno kaj ti rade, ne kužim ko je tamo lud

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije