Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR UTAKIMCE
Povratak na članak

Ćiro: Zdravko Mamić je vlasnik većine Dinamovih nogometaša, nitko mu ne može oduzeti ono što je napravio

- Ne možemo ignorirati Mamića, on je vlasnik većine nogometaša u Dinamovoj ekipi. Ako je on vlasnik, on ih je eventualno doveo. Međutim, postojeća struktura u klubu jako dobro radi i to sve vodi.

Komentari 6

Avatar Bud Humski
Bud Humski
13:36 07.09.2022.

Valjda po prvi put slazem se sa svim sto je Ciro rekao. Od najsitnijih detalja... od vadjenja Orsica iz igre pa do najvaznijih... da je Mamic tvorac ovog danasnjeg mocnog i respektabilnog Dinama. Od kluba koji nije mogao platiti struju i vodu, kojem su svi kreditni kanali bili cvrsto zatvoreni, do kluba koji vec po osmi put igra u najelitnijem nogometnom natjecanju rezerviranom za velikane, tamo gdje svaka pobjeda donosi 2.8 milijuna eura. To je taj Dinamo kojeg je Mamic "pokrao", pun k'o brod! Tamo umjesto one napukle tribine, tamo bi trebalo podignuti spomenik Mamicu... zato sto je dignuo Dinamo iz pepela i stvorio najuspjesniji klub u ovom dijelu Europe, i sprijecio da postane neko novo "brodogradiliste" ili nova "INA"... bez obzira sto hrvatsko "pravosudje" mislilo o tome...

VL
DE
derin
22:09 07.09.2022.

Kako misliš Mamić je vlasnik većine nogometaša, aj pojasni to!

VL
PV
prcko.vita
09:53 07.09.2022.

Da se razumijemo, u Hrvatskoj je bilo i ima puno poštenih ljudi koji vuku korijene iz BiH. Mamić, Bandić, Filipović i Tomašević ne spadaju u te poštene.

VL
RE
regulatori
09:14 07.09.2022.

Mali crno beli 😏

VL
ZV
Zvonko
10:42 07.09.2022.

Mamić vlasnik, zvući zastrašujuće.

VL
AP
apathylolz
13:00 07.09.2022.

Ciro odi na debrecinke s jogurtasima i ostavi se ti Dinama😘

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.