Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Struka o ispadanju Hrvatske
Povratak na članak

Ćiro u suzama: Čačiću, Pjaca je Bog, a ti mu daš deset minuta!?

Tako sam želio da ovi dečki nadmaše nas iz 1998. sve me ovu užasno pogodilo, ne mogu vjerovati, jedva je govorio Ćiro Blažević

Komentari 169

Avatar HajdukLika
HajdukLika
10:35 26.06.2016.

Pardon, ali jučer je Portugal bio bolji, jer su nam zabili gol. Pitam se, zašto nije igrala ista ekipa kao protiv Španjolske? Ono jučer je bilo usporeno i dosadno taktiranje. Ako smo "Vatreni" onda igrajmo vatreno! Kao protiv Španjolske.

VL
Avatar links
links
10:17 26.06.2016.

ajde Ćiro ne laprdaj, tebi je Prosinečki sjedio na klupi!!!!

VL
Avatar gusjenica
gusjenica
10:20 26.06.2016.

Kaže Čačić :" Napravili smo pogrešku i dobili gol". Ne gospodine selektore, napravili smo pogrešku jer nismo dali barem dva gola za 120 min. Pa ne igra se ova igra " ako je 0 : 0 Hrvatska ide dalje.

VL
Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
10:20 26.06.2016.

Činjenica je da Čačke ni u jednoj utakmici nije radio izmjene prije 87. minute, osim kad mu se Modrić ozlijedio protiv Češke..... u ovoj utakmici je to neoprostiv grijeh, pogotov jer je morao vidjeti kako je Santos pogodio sa svojim uvođenjem Renata Sanchesa već u '48...... usput lijepo od Ćire da je konačno priznao ono što smo svi pretpostavljali - da godinama navija protiv repke iz sebičnih razloga....

VL
Avatar MK
MK
11:09 26.06.2016.

I Čiro je zaboravio kako je kada ti viću (Čiro pxxxxx) - ja nikada nisam... Gledam analizu švicarske Televizije (i Mladen Petrić bio) i nemogu vjerovati i polako shvačam koji "jal" Hrvatsku u blato gura... Švicarac Bertolini govori da je u prvom polovremenu trebalo podjelit dva zuta kartona Portugalu (a moglo se i četiri), a Sanchez je trebao dobit crveni karton nakon nagazivanja Modrića... Hrvatska igra u nićem nije bila lošija nego u prvih tri - razliku je činilo sudenje Španjolc sa 28 prekršaja Portugala i 1 zutim u 120 minuta i to što lopte za malo nisu ušle - takvi način Portugalu je dozvolio Hrvatsku drzati podalje svoga gola... Čiro - nije ti ovo bilo potrebno.

VL
Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
09:59 26.06.2016.

Ovi Sjerbi sto se javljaju valjda znaju da oni 16 godina nisu dali gol na EP he he, ostavite se vi nas vodite racuna o sebi

VL
KR
kresimirn
10:04 26.06.2016.

uh, najjaci su oni "strucnjaci", a di ste bili dok je uopce dosao do portugala?

VL
DU
Deleted user
10:39 26.06.2016.

Prokletstvo Portugala se nastavlja.,cetvrta utakmica i cetvrti poraz,a gol razlika 0:7!Ciro mozda dobar dio odgovornosti snosis i ti!?Sjeti se 96 i prve utakmice sa Portugalom,a gdje si umjesto postene igre uveo rezervni sastav koji je od Portugalaca tada izgubio sa tri nula,a Danska je zahvaljujuci tome otisla doma!Sjeti se Francuske i polufinala sa Francuzima,pola sata imali smo igraca vise i Prosineckog na klupi,a kojeg nisi uveo jer si utakmicu Francuzima prodao da ne zavrsis u francuskom zatvoru radi muljaze u Nantu,te nisu Francuzi zatvorili 97 zbog toga,a proces nije zavrsen,a mogli smo tada biti prvaci svijeta!Cacic i on je pogrijesio!momcad koja je pobjedila spanjolce se nije smijela mijenjati,mozda im pridodati samo Modrica.Mladici dobili krila i odmah u narednoj utakmici im Cacic posjeca ta krila,imamo se vremena do Rusije nesto nauciti jer imamo dobru reprezentaciju!

VL
DA
danijelrukavina4
10:59 26.06.2016.

Svaka čast igračima na trudu. Svaka čast navijačima. Ponosni smo na fer navijanje i bodrenje, uopće na atmosferu. Jako sam ponosan na igrače koji su zaista dobri ljudi, pravi sportaši. Krivo mi je što Vi, gosp. Čačiću, kao trener nije više koristio mlade igrače ( Pjaca, Rog, Kramarić, Jedvaj ). Stekao sam dojam da niste Vi baš o svemu odlučivali ( o tome tko će igrati ), kao da ste imali "suflere". Jer očigledno, nekim igračima nije baš išlo, a imali su "veliki kredit". Neću imenovati, nije fer. Takav je bio moj dojam. Jer što reći o "kalkulantskoj igri" u kojoj smo na kraju izgubili. Jer bili smo bolja momčad. Nije bilo razloga za kalkulacije. Znamo da su portugalci dobra momčad. Ali zar nebi bilo svejedno da smo izgubili recimo sa 3-2, ili ovako 1-0 u 117. minuti. Imali ste dobru momčad. Možda bi bilo drukčije da ste bili malo hrabriji. Jer, ja sam uvjeren da ste imali strašnu ekipu. Možda je ovo pouka za neka druga vremena. Nikada više kalkulantski. Nogomet je sport i mora ostati samo sport. Na pobjedu, pa što bog da. Da sam bio na Vašem mjestu, rekao bih odmah igračima. Ova, malo starija generacija, igrajte punom snagom jer ćete igrati samo 45 minuta. Nastojte ih čim više izmoriti. Možete eventualno primiti samo jedan gol. U drugom poluvremenu uvesti "dječji vrtić" ( Pjaca, Kramarić, Vrsaljko,Jedvaj, Kovačić ). Samo ih dobro motivirati. Klinci mogu i protiv marsovaca. Eto, tako bih ja.

VL
GM
Gusta magla
10:31 26.06.2016.

Sve si mislim da je Ciro navijao da netko napravi bolji rezultat od njega....mozes misliti

VL
RZ
Rocky.Zg
10:32 26.06.2016.

Čačić je proizvod HNS mafije i mamića. Poslusnik, mamićev plaćenik, čovjek bez rezultata, karizme, ideje, znanja, bez svoga ja. Svi smo to znali, a sada se kao čudimo da je upropastio veliku priliku ove generacije.

VL
DU
Deleted user
10:52 26.06.2016.

Moglo se iz svemira vidjeti da Portugal igra taktički. Imaju loptu u sredini i punih 70min uopće ne traže Ronalda. Kad su ukopali Hrvatski napad sa sporim Mandžom koji ne zna driblati, uveli su još jednog napadača. Umjesto da uvodi Hrvatska dva napadača Čačić pojačava pozadinu, iako se vidjelo da je Hrvatska oslabila u napadu a ne nazad. Pjaca je dribler, i Mateo isto tatko, njih je trebao staviti već u drugo poluvremenu kao promjena.Kako nije vidio da Portugal uopće ne ide naprijed. Čak nisu čekali ni šansu za kontru... Samo su čekali da Hrvati nemaju više radost kod igre. I onda hladni završetak. U zadnjih 5 minuta traži se Ronaldo. Nevjerovatno ali majstorski napravljeno od portugalskog trenera.

VL
CU
cupus
10:28 26.06.2016.

Nas desey laika smo od poluvrena molili boga da udje Pjaca....mali je strasan... Eee Cacicu

VL
Avatar Diavolo
Diavolo
11:08 26.06.2016.

Da je usao ovaj. Da je usao onaj ispada da je taj Pjaca cudotvorac

VL
DU
Deleted user
10:52 26.06.2016.

I da je Pjaca igrao od početka ništa bolje nebi bilo jer je taktika bila takva, potpuno pogrešna.

VL
AD
adrian1
10:17 26.06.2016.

bogami su se hrvati naplakali na ovom prvenstvu, kažu psihijatri da je to dobro, nadam se da ćemo sad krenuti konačno naprijed

VL
RA
Rad
10:34 26.06.2016.

Pravi iskusni trener košta nekoliko milijuna godišnje, a budžet HNS za trenera reprezentacije je par stotina tkn. Nije problem u Čačiću, on je dao svoj maksimum, već u onima koji određuju budžet. Npr. koliko bi sada trebalo platiti Bilića daa bude trener reprezentacije? E to je planirani trošak trenera. Tu treba otvoriti pipu, a negdje drugdje ju zatvoriti. I opet ni trener nije jamstvo uspjeha, sjetite se Capela na klupi Rusije!

VL
Avatar Bjesomar
Bjesomar
10:59 26.06.2016.

Beskrajno pimplanje lopte u vlastitom kaznenom prostoru, sredina terena prazna i jedva poneka neprecizna lopta prema golu. Hebate igralo se kao da se čuva rezultat a ne da se ide po pobjedu. Zlatno pravilo - ne mjenjaj konja koji dobija utrke, pa je tako je i momčad sa Španjolskom trebala odigrati i ovu utakmicu.Ako su mogli srediti njih mogli su i Portugal. Manđukič out..taj nije dao gola od pamtivjeka.

VL
LZ
leonarda.zeko
12:33 26.06.2016.

❤⚽Naši momci su pokazali lijudima diljem Europe tko smo mi i iz kojeg razloga smo došli ovamo! Mismo oni bili koji su svladali Špnajolce i zauzeli prvo mijesto u grupi naše kvalitete su svi upoznali sada svi imaju poštovanja prema name i boju se ćim ćuju naše ime namie Vatreni!Pokazali smo veliko, a mi ćemo dugo ostati u sjećanju kao borbena repka koja je u svakoj utakmici za svoju zemlju i svoju domovinu ginula i borila se do kraja. Dragi momci vi ste naš ponos zauvijek bez obzira na to što se dogodilo. Nikad u životu taku veliku bol osijetila nisam jel naši dečki su ostavili srce na terenu, dali sve od sebe i borili se za naš i njihov dom lijepu našu Hrvatsku!❤⚪🔵🔴🏆

VL
Avatar mlijeko
mlijeko
11:40 26.06.2016.

Deset godina to nisam želio, ali sad želim da me ova reprezentacija nadmaši, zbog našeg naroda napećenog od ovih političara...potpisujem..stvarno su nas političari ugušili i oduzeli dio naših života..svaku radost..osim nekolicini privilegiranih..

VL
« 1 2 3 4 5 6 7 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.