Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJSTOR TVRDI

Ćiro: Štimca za izbornika, a Šukera za predsjednika

'unutrasnja.....zagreb.....28.08.2009.  mirogoj - sprovod domagoj alvir, pogimulog decka u stravicnoj nesreci iskakanja vlaka s pruge Rudina - Kastela / miroslav ciro blazevic     Photo: Marko Lukunic
'Marko Lukunic/Vecernji list'
13.10.2009.
u 18:07

Ćiro Blažević ne prestaje provocirati Vlatka Markovića, predsjednika HNS-a.

– Markoviću je došao kraj, ali s obzirom na to da je Bugojanac, možda bi za njega bilo mjesta u NSBiH. Neka bude savjetnik. Ili neka bude počasni savjetnik – kaže Ćiro.

Naravno, Blažević ima svoje favorite kada je u pitanju izbornički posao u HNS-u, a simptomatično je da njegov izbor ne podnosi Markovića.

– Igor Štimac mogao bi biti dobar izbornik, a Davor Šuker dobar predsjednik – kazao je Ćiro Blažević.

Ključne riječi

Komentara 13

CA
CARLSAGAN
19:32 13.10.2009.

Ja sam prosle godine mislio da je Ciro prolupao, sada mislim da je stari lisac sto zna igrati sa javnoscu, dobar trener, dobar lider...I to sto kaze da hoce ukrajinuima svoj razlog, vec radi na moraliziranju momaka u slucaju da zaista dobijemo tezi tim.

MA
maraton
20:09 13.10.2009.

Točno Čiro odvedi ga u domovinu ali ostanite obojica tamo a mi ćemo naći trenera i glavog u HNS-u

PU
pulari
19:25 13.10.2009.

Bilica za predsjednika a Markovica za izbornika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije