Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dolazi u Kostrenu

Ćiro se vraća u Hrvatsku? Glavni je kandidat za preuzimanje Pomorca

Ćiro Blažević (1)
Igor Kralj/Pixsell
24.06.2014.
u 14:35

Neformalni razgovori na temu zajedničke suradnje nisu dobili službenu formu, ali ne treba naglašavati što bi dolazak Ćire Blaževića značio za kostrenski klub

Zlatko Petričević poslao je pismo namjere na adresu Općine Kostrena čime je službeno iskazao namjeru preuzeti Pomorac. Vijest da će Petričević u dogledno vrijeme postati eventualni vlasnik kostrenskog kluba zvuči jednako bajkovito kao kada je Damir Mišković nagovorio Gabrielea Volpija da kupi Rijeku. Od kada se Petričević službeno oglasio, još jedna nogometna bajka na riječkoj regiji poprima realne okvire.

Petričević je duže razdoblje u kontaktima s nekolicom članova uprave Pomorca u ostavci, neformalni razgovori o suradnji trajali su negdje od zimske stanke. Budući da se Petričević nije službeno izjašnjavao, činilo se da će klub opterećen dugovima na kraju sezone završiti u ropotarnici povijesti kostrenskog sporta. Prije desetak dana Petričević je poduzeo konkretne korake i nakon razgovara s predstavnicima općinske vlasti službeno iskazao namjeru preuzeti klub.  Pismo namjere mali je korak na dugačkom putu prema eventualnoj privatizaciji kluba,  ali je veliki korak u procesu očuvanja nogometnih tekovina 93-godišnjeg kluba. Sada je vrlo izvjesno da će Petričević iduće sezone održati Pomorac na drugoligaškoj razini, iako su njegovi planovi vrlo ambiciozni.

Koliko su planovi ambiciozni ukazuje vijest da je Ćiro Blažević glavni kandidat za trenera Pomorca. Neformalni razgovori na temu zajedničke suradnje nisu dobili službenu formu, ali ne treba naglašavati što bi dolazak Ćire Blaževića značio za kostrenski klub. Petričević i Blažević strše kao svjetionici nad sudbinom Pomorca.

>>Ćiro: Meksiko nas je taktički razbio. Kovač je neiskusan!

Komentara 12

KA
kajinx
13:40 25.06.2014.

Trebaju se svi neradnici i penzioneri sa 40 ili 50 godina ugledati u Ćiru kojemu ništa nije teško i koji želi pomoći klubovima bez obzira kako su mali. Pitam se koji je to sloj društva kojemu vrijedni, radni ljudi smetaju?

LI
Lisabon
14:49 24.06.2014.

To je stvarno udarna vijest.Od mnogobrojnih ponuda eminentnih svjetskih klubova,Ciro se odlucio za Pomorac iz Kostrene.Sad ce biti,ako ne udjemo u 1.ligu bacit cu se s nebodera.Pa kad to ne uspije,bit ce kradu me sine,a zavrsiti ce s sve je to meni Mamic spakirao.Ciro,ajde vise u penziju,majke ti,izlizalo se do jaja.

BO
bosutska
16:26 24.06.2014.

Dokaz da prostituciji nema kraja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije