Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ĆIRIN KRAJ U BiH
Povratak na članak

Ćiro podnio ostavku na mjesto izbornika!

Nogometna reprezentacija BiH ostala je bez izbornika, Miroslav Blažević u četvrtak je poslao pismenu ostavku članovima Izvršnog odbora, te se u petak neće ni pojaviti na sjednici, gdje je trebao podnijeti izvještaj o kvalifikacijama za SP.

Komentari 12

OB
-obrisani-
19:23 11.12.2009.

KRAJNJE JE VRIJEME

VL
BO
bosanac
22:56 11.12.2009.

Nikad Bosna ni Hrvatska nece imati boljega od cire

VL
BR
brathrvat
22:24 11.12.2009.

Ćiro oprosti mi za kung fu!

VL
CH
ChelaviGad
20:38 11.12.2009.

Ovakve debile se ne može zvati novinarima nego ljudskim smećem. Toliko zločestoće i zlonamjernih insinuacija na jednoj hrpi...Strašno

VL
OB
-obrisani-
23:41 11.12.2009.

bosanac, Jedno je sigurno, od njega Bosana sigurno nece imati veceg prostaka koji je psovao na televiziji...

VL
NE
neman
23:53 11.12.2009.

6. pasus ispod slike, novinar razmisli i napiše: \"što je direktno uticalo na psihu naših nogometaša uoči odlučujućih utakmica\". Halo??? NAŠIH???

VL
PE
petrovve
10:50 12.12.2009.

Kako neki mjesaju Kruske i Jabuke...Ciri se tako pisalo nakon svih izjava i bahatluka. Nije mu niko drugi kriv do on sam,kako ovdje jedan rece...Bilic da uci ,od koga da nije mozda Cire..hehehe ostavi se ti bosanac Bilica,da su namanama igraci bili zdravi kao vasi mi bi sigurno isli na Sp,a vi sa cirom ste sve redom podcjenjivali i vec se vidjeli kao SP-rvaci.. Sve se vraca ,sve se placa.

VL
BO
bosanac
01:55 12.12.2009.

Bosanac je Hrvat, a daj Ciri Hrvatsku i biti cemo Evropski prvaci. Bilic je Kralj koji nije htijo da uci iz svojih gresaka. Ciro je Car, Legenda ziva. Bilicu nadajmo se da ces brze uciti

VL
TC
tomo crni
08:08 12.12.2009.

kakav kretenski clanak! popljuvati covjeka koji je od necega cega nije ni bilo napravio dobru momcad, a sada kad su ga otjerali traze alibi za svoja sranja. sad kad vam dode safet bit ce te cisti u svom muslimanstvu, neka vam, samo necete takvi stici daleko!

VL
DO
donyvegy
09:06 12.12.2009.

Čovjek ide za svojom srećom. Za Bosnu je načinio jako jako puno. Njegovom nasljedniku biti će teško ponoviti Ćirine ćirolije... Bez obzira navijali za repku Bosne ili ne, treba se s poštovanjem odnositi prema čovjeku (naravno i dečkima koji su su zahvaljujući baš njemu) ostvarili sportski uspjeh... Sve ostalo biti će zaboravljeno!

VL
OB
observer
11:30 12.12.2009.

Tesko da ce se naci losiji clanak od ovoga u cijelom VL! Diskreditirati covjeka koji je liliputansku Hrvatsku doveo do 3 mjesta na Svijetu, pokazuje kako se Hrvati odnose prema svojim \"velicinama\" ali takodje i kako ovi \"sportski\" novinari zivee veze nemaju sa nogometom!

VL
FA
faxfax
11:38 12.12.2009.

Kako u politickom tako i u sportskom zivotu bih.Pojavi se hrvat,u politici,KOMSIC,i muslimani ga odmah zovu drugim titom,a poslije izvjesnog vremena ga pljuju.Ja osobno vidim u komsicu obicnog kretena.Dodje ciro napravi cudo koje ce uci u anale bih sporta,i sad kad ide dalje za novcem mu se kace neke greske koje ranije nisu bile bitne a sad su razlog i neuspjeha i svadje.Miroslave ti si veliki covjek i trener jedina greska ti je sto si uopce pristao da treniras bih.Ti koji si tamo rodjen znas da se tamo tesko i uvjek uz svadje i nesporazume rastaje.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.