Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mora mirovati
Povratak na članak

Ćiro otkrio što će raditi večeras: 'Budem li smognuo snage...'

Ne bi htio da se to dogodi ikome. Živ sam, što se sve moglo dogoditi, ovo je dobro i prošlo – olakšao je brigu hrvatske javnosti Blažević

Komentari 1

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
07:27 22.10.2019.

Neka se ode kockati i kladiti! Za novčani honorar on navlači mlade i stare na kockanje i klađenje, pun je grad njegovih plaklata, ima 84 godine dobro zna koliko je kockanje upropastilo hrvatskih obitelji. Ali je uporan u svom zlu. Ne mogu ga gledati kako propagira klađenje i kockanje u Hrvatskoj. Dosegao je svoje osobno moralno dno, odbacio vjeru i javno djeluje protiv interesa svoje treće domovine Hrvatske.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.