Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMOCIJA KNJIGE

Ćiro 'ukrao show' na promociji knjige Zlatka Dalića

Promocija knjige Zlatka Dalića
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/11
03.04.2019.
u 12:35

Trebao sam postati svećenik, ali sam se posvađao s dragim Bogom. Uzeo mi je, ostavio je mene siromaha, posvađao sam se s Bogom, sve do utakmice s Ukrajinom

Predstavljanje knjige 'Rusija naših snova' Zlatka Dalića održana je jučer u Dubrovniku, a na njoj se uz hrvatskog izbornika pojavio i Miroslav Ćiro Blažević.

Dobro raspoloženi 'trener svih trenera' prometnuo se u glavnu zvijezdu večeri kada je krenuo prepričavati anegdote iz svog života i trenerske karijere, piše Dubrovački dnevnik

- Moram ispričati nešto što dosad nisam ispričao. Nažalost sam imao obiteljsku tragediju, poginula su mi dva brata. Gledao sam majku koja je umirala od tuge, a tako sam bio vezan za nju. Htjela je da budem svećenik, gurnula me u isusovački samostan, predao sam se za svećenika. Sa 17 godina je trebalo dati prvu misu i dok me časna sestra oblačila, nešto se dogodilo - kazao je Blažević i time izazvao smijeh i aplauze cijele dvorane. 

- Dakle, majka umire od tuge, trebao sam postati svećenik, ali sam se posvađao s dragim Bogom. Uzeo mi je, ostavio je mene siromaha, posvađao sam se s Bogom, sve do utakmice s Ukrajinom. Znači, igramo s Ukrajinom, igra nam hoćemo li ići na Svjetsko prvenstvo ili nećemo. Pobijedimo 2:0 u Zagrebu, ali nema Ševčenka. On nas čeka u Kijevu. Znači, 2:0 je najgori rezultat na svijetu. Kad protivnik zabije gol, drugi sam pada.

I utakmica je krenula, oni napadaju,  vidim da je vatra, vidim da se moram pomiriti s Bogom i zatražim ja njegovu pomoć. Ševčenko zabija gol, ali suci su kazali da nije gol! Pa sad vi meni recite da to nije Božja ruka! Moj Dalić, on se nikada nije posvađao s Bogom. I neka mi oprosti, ali nitko od mene ne zna bolje njegove kapacitete - dodao je Ćiro i rekao je Dalić u reprezentaciji stvorio obiteljsku atmosferu.

>>> Pogledajte koji su očevi trenirali svoje sinove

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije