Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ĆIROHITO NAŠAO ANGAŽMAN

Ćiro novi trener kineskog kluba!

Ćiro
Screenshot
10.12.2009.
u 20:39

Na stranicama kineskog nogometnog kluba Shanhai Shenhua stoji kako im je novi trener - Ćiro Blažević!

S dalekog i nepoznatog nogometnog istoka, kao i iz BiH stižu informacije kako im je aktualni izbornik dobio novi angažman i to kao strateg kineskog Senhuana.

Upravo je Ćirin sin nedavno potvrdio kako su u tijeku pregovori s kineskim klubom, no uz dodatak kako ''ne namjerava napustiti Bosnu''.

Razlog Ćirine odluke, ukoliko je konačna, još se ne zna. Spremao se na put u Wolfsburg kako bi smirio tenzije s Misimovićem, no izgleda da se predomislio. Proteklih je dana 'trener svih trenera' bio zaokupljen snimanjem filma u Beogradu.

U subotu bi se trebala točno znati njegova sudbina kada se održava sjednica NS-a BiH, a sudeći po prvim reakcijama, bosanska javnost nije oduševljena idejom da im izbornik sjedi na dvije klupe. Ugovor sa 'zmajevima' vrijedi mu do lipnja 2010. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije