Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRAĆA SE U KINU

Ćiro našao novi klub: Kad vidim koliko novca dobijem...

Ćiro Blažević
Luka Stanzl/PIXSELL
07.01.2014.
u 20:02

- Najvjerojatnije u veljači idem u Kinu. Kad pomislim koliko novca dobijem, nije mi ništa teško.... - rekao je Ćiro.

Ćiro Blažević (78) nije ipak nije preuzeo NK Solin, no neuništivi trener brzo je našao novi klub. Ćiro je pred odlaskom u Šangaj gdje bi preuzeo Shenua, momčad koju je vodio prije četiri godine.

- Najvjerojatnije u veljači idem u Kinu. Kad pomislim koliko novca dobijem, nije mi ništa teško.... - rekao je Ćiro za RTL.

Podsjetimo, Ćiro je bio blizu dolaska u drugoligaša Solin, a čak je i rekao da je 70 posto šanse da preuzme momčad. No, onda je odustao zbog loših uvjeta u klubu.

- Nogometni svijet nije osobito čestit, ali ovo su ljudi izuzetno čestiti. Jedan vaš kolega mudri me zvao i rekao hoćeš li sunca otvori prozor, nema magle. Ali, to nije dovoljno za napraviti rezultat - rekao je Ćiro.

>> Ćiro ne preuzima Solin: To su divni ljudi, ali uvjeti su loši

Komentara 2

CA
cabdenou
20:16 07.01.2014.

malo morgen da ciro radi bez love....Da solin njemu osigura uvjeti Nou Campa i s Messiom zajedno.To je bilo samo bluff,i jedna dobra orkestrirana reklama...Ciro je uvijek ciro.

LI
Lisabon
07:39 08.01.2014.

Sigurni je prvo provjerio dali je u Kini dobra infrastruktura u klubu koji ga je zvao?Ili dali je kad otvori prozor vani suncano i da je podneblje do jaja.Ciro,tko te nezna,skupo bi te platio.Pa ti bi za lovu gol trcao po Ilici.A prodajes maglu ovim jadnicima u Solinu.Sram te moze biti ili kako kaze Izet Fazlinovic (tvoj zemo)sram te i stid bilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije