Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zenica

Ćiro kreće s Pjanićem, Del Bosque bez glavnih zvijezda

Miroslav Ćiro Blažević
Reuters
14.10.2009.
u 08:05

- Kako sastaviti momčad da se što manje izlažemo opasnosti, a da najbolji mogu igrati u doigravanju? - zapitao se Ćiro na početku konferencije za novinare te potom počeo svoj "urbi et orbi"...

Najprije je kritizirao suca današnje utakmice Konrada Plautza jer dijeli previše žutih kartona te Fifu koja "nije smjela prenositi kartone, jer je doigravanje novo natjecanje", a potom se osvrnuo i na današnju utakmicu.

- Branit će Supić, jer bi se Hasagić po takvom vremenu mogao ozlijediti, a za ostale se nisam odlučio. Mudro bi bilo misliti na doigravanje, ali ja to, barem za sada, ne mogu. Narod čeka i ne zanimaju ga ti problemi - objašnjava Ćiro Blažević.

Nadarević, Spahić, Jahić, Berberović, Rahimić, Muratović, Misimović, Damjanović i Mravac uoči utakmice protiv Španjolske imaju po jedan žuti karton. Od standardnih, s kartonima problema nemaju samo napadači Edin Džeko i Vedad Ibišević. Izostat će Hajdukov igrač Senijad Ibričić zbog žutih kartona, a Blažević će umjesto njega uvrstiti Miralema Pjanića.

- Neka pokaže svoj talent - poručuje Ćiro.

Mogla bi to biti potpuno revijalna utakmica jer u Zenicu nisu stigli ni Xavi, Marchena, Guiza, Puyol i Fabregas, a izbornik Del Bosque poštedjet će i Torresa, koji je ipak doputovao u Bosnu i Hercegovinu. Kod kuće je ostao i Villa. Vratar Casillas nastupit će 99. put za Španjolsku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije