Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Muk(a) u Rijeci
Povratak na članak

Ćiro: Kako je moguće tako se poigravati s emocijama ljudi?

Rujevica je utakmicu odgledala uglavnom šuteći... Kakv poraz!

Komentari 110

MA
mar06mir
10:41 07.10.2017.

Pazi ovo: 'teško je naći grad koji je dao više dragovoljaca u Domovinskom ratu (od Rijeke)'. Da crknes od smijeha. Pa vise ih je dala Mrdusa Donja, da ne spominjem Mrdusu Gornju. Ti dragovoljci su uglavnom bili Licani, Gorani i drugi koji su u Rijeci radili i zivjeli. Pravi Rijecani su zbrisali u Italiju prije nego je rat poceo.

VL
Avatar white socks
white socks
10:51 07.10.2017.

Jova Močvara i Ostoja Svastika zajedno s huliganima su uspjeli, uništili su još jednu hrvatsku svetinju - reprezentaciju. Igrači su toliko uplašeni njihovom negativnom energijom da ne mogu normalno igrati. U normalnim uvjetima ovih naših 11 igrala bi razbucali ovakvu Finsku bez ikakvog izbornika. Da su igrali u Osijeku atmosfera bi bila potpuno drugačija.

VL
MA
Marko1337
09:53 07.10.2017.

Bolna je istina da je orjuna, razni jovanovići i slična gamad uspjela srušiti ponos i popljuvati žrtvu svih sportskih reprezentacija koje su iskazivale domoljublje i privrženost svom narodu. Sve to uz aktivnu asistenciju partijskih medija

VL
DI
Dinamo1977
09:21 07.10.2017.

Rijeka domoljubna? Vi novinari se sprdate sa nama kao i cacic, kad je rekao bilo je i dobrih stvari. Armada upozoravala, ko je armada, saka jada, da ima imalo zakona u hr vi pojedini novinari bi bili protjerani iz hr, konstantno pljujete i trujete po mamicu i hns-u, zasto neistrazujete donesete neke dokaze i na policiju. Ali lakse je tu pljuvati po svemu sto je hrvatsko. Da budemo jasno, cacic mi se ne svidja, al igraci su se trebali skupiti zgaziti finsku uzeti bod ukrajini i onda potjerati cacica jer imaju tu moc, svima je hr na srcu a kako igraju ni zelje ni volje ni htjenja. Vi novinari ste krivi 50% za ovakvu situaciju, jer konstantno podrzavate huligane koji su nas doveli tu gdje jesmo. Malo se svi zamislite!!!

VL
HL
HV_LAKI102
09:07 07.10.2017.

Bolji je i poraz sa Hrvatskom repkom vec pobjeda sa jugoslovenskom....ZRS!!(za rusiju spremni)

VL
BR
BranZuk
10:54 07.10.2017.

Ćiro je jedan od onih koji je uz pomoc medija rusio HNS i Čačića a srusio Hrvatsku reprezentaciju.Osim toga nikad nije bio strucan vec samo dobar motivator. Danas je opasan starac.

VL
HI
Hik
09:25 07.10.2017.

@Dinamo1977: Ti suti. Ti si kriv? Kak se netko moze zvat dinamo u Neovisnoj Hrvatskoj? To je sfrj ime. To se mora promijeniti.

VL
GE
genex
09:57 07.10.2017.

vidim da je žgadija svih boja izgmizala iz svojih smrdljivih rupa i pljuje po repki. ne dajte se dečki, to što vam rade je nezabilježeno u povijesti sporta i odnosa prema nacionalnom timu.takav pritisak i svakodnevno maltretiranje teško je izdržati.luka modriću, skidam ti kapu što se odazivaš i uopće dolaziš igrati gdje te razularena banda želi linčovati.jedan od njihovih planova je i bio da ti kažeš pa ko vas he.e ludi puče, meni to ne treba, i da tako potpuno sruše repku. nemoj odustati zbog nas malih, običnih navijača.skupi dečke i odigrajte ove dvije zadnje utakmice kao lavovi jer to možete.sa štitom il na štitu. gubila il' dobila zauvijek si moja voljena.

VL
BL
Blatina19
09:15 07.10.2017.

"Nasi" portali ukljucujuci i VL likuju. Stvorili su atmosferu u kojij nitko ne moze igrati. Ovo nema smisla.

VL
Avatar Kroettelsfrkatsch
Kroettelsfrkatsch
10:52 07.10.2017.

Svejedno -ovakvi igrači moraju, MORAJU, pobijediti ovakve utakmice s ovakvim protivnicima, pa makar debil sjedio na trenerskoj klupi! U 4 zadnja susreta, 3 odlučujuća gola primamo u zadnjoj minuti - to je neodgovornost i ležernost koja ne ide uz takve profesionalce, pogotovo kad igraju za svoju reprezentaciju!

VL
Avatar mlijeko
mlijeko
13:12 07.10.2017.

Ma da dođe s neba sam Isus i njega bi ponovo novinari razapeli...

VL
BL
blokiraniantikomunist
11:56 07.10.2017.

manipulativni komunistički mediji su navukli narod da svak voli " svoju reprezentaciju" odvisno o tome koliko je njihovih zagovornika među vodstvom i igračima...nije da nešta branim igru naših...loša je, međutim osobno smatram da je ova ekipica osim modrića debelo potkapacitirana za neke veće stvari

VL
BL
blokiraniantikomunist
11:59 07.10.2017.

idite i igrajte za hrvatsku i vratite se sa štitom ili na štitu....ja ću svoju zemlju i svoju reprezentaciju voliti bezuvjetno

VL
Avatar comparator
comparator
09:43 07.10.2017.

Odbacimo politiku i prihvatimo se posla . Reprezentacija je izgubila svoj kostur oko kojeg se gradi taktika . Osim toga moderni nogomet se danas zasniva na brzini izdržljivosti taktici i logistiki . Nama sve to fali jer imamo tri igračaa ekstra klase koje nitko ne prati dok su ostali tek oni koji ponekad bljesnu u svojim pozicijama . Njihova kvaliteta odgovara timovima iz kojih dolaze ali se ne uklapaju u našu reprezentaciju . Naša reprezentacija nije uigrana i nema ideju tranzicije u igri . Nemamo izrazite pucače iz daljine niti skok igraće .Mi imamo dobre veznjake i nešto veznih ali sve ostalo je vrlo dvojno. Domoljublje i zalaganje je na visini ali nije dovoljno za napredak. Hrvatska treba graditi novi tim od kojih ovdje imamo jedva četiri ili pet igrača i ono što nam fali je dobar mozak koji sve to ukomponira u jednu cjelinu što ne vidim u Čačiću . Pored svega mislim da Hrvatska ovakva kakva jest može osvojiti puno više nego trenutno pruža jer i druge reprezentacije igraju slabo .

VL
Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
13:15 07.10.2017.

Jedine emocije koje su odaslane prema HR reprezentaciji zadnjih godinu dvije, bila je ...mržnja.

VL
Avatar Zoroosvetnik
Zoroosvetnik
12:04 07.10.2017.

Ispada da je Rijeka grad heroj, to su ti novinari na čeli s lekovićem spramota!

VL
Avatar marijaija
marijaija
13:26 07.10.2017.

Pitam se kome jos izuzev ovih koji su dosli u Rijeku poslije 45. odgovara uciniti je nehrvatskom, sto se moralo odraziti i na reprezentaciju.

VL
HI
Hik
09:00 07.10.2017.

Kaj Ciro bulazni? Htjel bu bit izbornik. Cacic je pravi Hrvat i drugi nam ne treba. Hocu srbima porucit (a srbi su svi koji Cacica pljuju): Neka pati koga smeta, Hrvatska je prvak svijeta.

VL
PP
pr_pr1
12:03 07.10.2017.

ajde više novinari ne trkeljajte , naši su igrali odlično u napadu, šansa za šansom svake minute! jedino su u obrani bili malo pogubljeni

VL
21
215794
13:28 07.10.2017.

Dok god ne shvatimo da je problem u nama pomoci nema. ao prvo kad reprezentaciju ili vrstu na odlucujucoj utakmici bodri 7000 tisuca ljudi of toga 20% gleda besplatno 30% nemoze smisliti Hrvatsku vrijedjaju igrace trenera dozivaju nacizam I mrznju srece nema. Stavite se u poziciju Rakitica (Dosao covjek prosle godine s obitelji potrositi I sprovesti godisnji odmor u Hrvatsku gospodja mu nije Hrvatica kamenovali su ih I taj covjek da gine za Hrvatsku zbog cega?) Taj Ciro dosadio Bogu I narodu sto je to on napraviobio treci s onim sastavom Cacic bi bio u najmanju ruku Drugi pa prvak s dinamom to mu I malo uvazavam sto je s drugim timovima napravio samo je dovukao psovku na Hrvatsku televiziju novom izborniku necu ni cuti ime jer ionako ce jadan vec sutra biti razapet ljut sam oprostite ali ovakve momcadi da idu na svjetsko prvenstvo na svjetskom prvenstvu nebi smjelo nastupiti vise of 16do max 20 reprezentacija kolko vidim Island ima sanse da bude svjetski prvak s nekih 300 000 tisuca stanovnika. Cacicu sretan ti put barem se nisi kreveljio uz aut liniju

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.