Naslovnica Sport domaći nogomet

Ćiro Blažević novi trener Zagreba!

Iako 77-godišnjak, Ćiro izgleda da ni ne pomišlja na trenersku mirovinu
05. studenoga 2012. u 21:05 11 komentara 69 prikaza
Ćiro

Trener svih trenera nakon četiri godine izbivanja (BiH, Kina, Iran) vraća se u hrvatski nogomet! Miroslav Blažević (77) sinoć je s predsjednikom NK Zagreb Draženom Medićem dogovorio povratak u klub iz Kranjčevićeve do kraja sezone i u utorak od 15 sati vodi prvi trening pjesnika! Ćiro se vratio, počinje show, Zagreb odjednom postaje najzanimljivija priča Prve HNL!

Ovo mu je drugi mandat na Zagrebovoj klupi, prethodno je već odradio dvije sezone, 2006.-2008. U prvoj sezoni osvojio je treće mjesto, te naslov na Dvoranskom prvenstvu, a u sljedećoj, nakon što je Zagreb ostao bez Mandžukića i Vrdoljaka, bio je šesti.

Miroslav Blažević preuzima pjesnike na nezavidnoj 11. poziciji u Hrvatskoj ligi na kojoj su ostali nakon odlaska Luke Bonačića, sa samo devet bodova iz 14 utakmica, na rubu ponora druge lige. No, Ćiro, iako 77-godišnjak, očito ne planira u trenersku mirovinu. Nakon godinu dana angažmana vratio se iz iranskog Mes Kermana, no nije dugo mogao besposličariti u Gradskoj kavani, njegovom najdražem kafiću u Zagrebu.

Inače, kada je prije četiri godine napustio klub bilo je to zbog sukoba s gazdom Medićem, no izgleda da su nesporazumi raščišćeni...

>> Bonačića potjerao gazda Medić jer je verbalno napao Štroka?

>> Bonačić ne može s Medićem: Taj klub je one man show

Dobi.hr
BUDUĆNOST U VAŠEM DOMU
Juraj Križanić: „Danas svi mogu unaprijediti i automatizirati kućanstvo postepenom ugradnjom pametnih uređaja koji štede energiju, vrijeme i novac”
 • Avatar desnicarsko_smece
  desnicarsko_smece:

  Sa Ćirom je Dinamo bio Dinamo, a Hrvatska reprezentacija bila 3 na svjetskom prvenstvu '98. Jedini pravi nogometni trener u Hr.

 • Gustavo:

  Sad će bar biti zanimljivije, Ćiro će prat po Mamiću, samo da još Bilić preuzme Dinamo, hehe...

 • propalismoFranjoskroz:

  kad je već od lige napravljen cirkus,zašto da ne glavni klaun ne bude prisutan?