Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagreb

Bonačić ne može s Medićem: Taj je klub one man show

'21.09.2012., Zagreb - Stadion u Kranjcevicevoj, 1. HNL, 9. kolo MAXtv, NK Zagreb - RNK Split. Besart Abdurahimi.  Photo: Davor Puklavec/PIXSELL'
'Davor Puklavec/PIXSELL'
29.10.2012.
u 13:18

Plaće nisu problem, dobio sam i više novca nego što je trebalo (!?), a laž je i priča o svađi sa Štrokom i oko predsjednikova sina Lovre

Vrhunskim amaterizmom okarakterizirao je Luka Bonačić objavu iz Zagreba kako više nije trener. Službeno izvješće iz kluba govorilo je u subotu kako će nasljednik biti Mile Petković.

– Nemam pojma o tome, nitko me nije nazvao – kazao je Mile Petković, kojeg je Medić želio i prije dolaska Bonačića, ali iskusni stručnjak, koji je 2004. sa Zagrebom završio treći, ne želi se vraćati u Kranjčevićevu.

Iznenađen je bio i Bonačić:

– Odabrali su novog trenera? Pa dobro, neka im je sa srećom. Predsjednik je do sada birao trenere, pa ima pravo i od sada. Nasljedniku želim puno sreće.

Ne vraćate se u Zagreb?

– Uzeo sam dan više odmora jer imam obveze u Splitu, a moji su pomoćnici odradili ono što sam im rekao. Ovih ću dana obaviti razgovor s predsjednikom Draženom Medićem. Posljednjih mjesec dana uočio sam da nemamo jednake poglede na problematiku. Mora se precizno znati što je čiji posao. Jedino u takvim uvjetima želim raditi, moramo biti tim, a ne smije to biti \"one man show\". Mora se znati za što je tko odgovoran. Moj cilj je bio da za godinu i pol igramo u Europskoj ligi, no oni imaju druge prioritete. 

Iz kluba su kao glavni razlog vašem otkazu naveli verbalni sukob s Hrvojem Štrokom uoči utakmice s Osijekom zbog kojeg se umiješao i Dražen Medić te stao na igračevu stranu?

– Ma to je čista laž! Kakav Štrok? Kakav sukob? Štroku sam rekao da organizira sastanak momčadi na kojem se polovica igrača nije pojavila. Samo sam mu rekao da to mora bolje odraditi. Nikakvih visokih tonova nije bilo.

A jeste li se s Medićem sukobili zbog njegova sina Lovre?

– Još jedna laž! Meni predsjednik nikada nije došao i rekao da njegov sin ili bilo tko drugi mora igrati. Lovro je na istoj igračkoj razini kao i 80 posto igrača u Zagrebu, tako da to nema veze s pameću.

A financijski aspekt priče?

– Ni tu nije bilo problema. Dali su mi i više novca nego je trebalo...

Ključne riječi

Komentara 1

MA
maraton
14:41 29.10.2012.

E moj Luka, ti si morski ćovik a Medić je Bosanac.On ima veće pravo na Hrvatsku od tebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije