Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA

Ćiro: Kakvi Pele, Maradona ili Ronaldo, Messi je najbolji u povijesti! Kako on igra, toga nema u knjigama

Lionel Messi
Foto: Reuters/PIXSELL
12.05.2015.
u 19:58

Messi je vanzemaljac! Protiv Bayerna sam samo dobio potvrdu da svi oni koji misle da su najbolji nogometaši svih vremena Pele, Maradona ili Ronaldo – griješe, smatra Ćiro

Ćiro Blažević u kolumni za Goal.com objašnjava zašto Bayern, iako se Nijemci nikad ne predaju, ne može dostići zaostatak, te zašto će Real u finale i čime ga je oduševio Rakitić!

"Uh, da je Bayern kompletan, možda bih čak i vjerovao u nekakvo iznenađenje, ali kako na raspolaganju neće imati Robbena i Riberyja, to će biti mnogo teže. Ta su dvojica famozni igrači, njih se jednostavno ne može nadomjestiti. To ne može čak ni veliki Bayern. Tako da mislim kako će neki preokret ipak biti nemoguća misija.

Josep Guardiola odlično vodi svoju momčad, čak sam se oduševio kako je to radio na Camp Nou. No, što možete kada vam onaj Messi uzme loptu i odluči dati gol. To se jednostavno ne brani, toga nema ni u kakvim knjigama. Vjerujte mi, klase je nemoguće zaustaviti! U nogometu su važni treneri, ali presudni su akteri. Ako imate igrački kadar, onda možete igrati na razne načine. E, tko zna što bi bilo u prvoj utakmici da je Guardiola mogao računati na Robbena i Riberyja. Izjednačila bi se kvaliteta tih momčadi, a onda bi mogli računati i na dodatnu borbenost Bavaraca."

Messi je vanzemaljac! Protiv Bayerna sam samo dobio potvrdu da svi oni koji misle da su najbolji nogometaši svih vremena Pele, Maradona ili Ronaldo – griješe. Sada su svi shvatili da je Messi vanzemaljac. Najbolji ikada. On i nitko više. Pa glava me zaboljela kada sam vidio kako je po onoj strani nanizao cijeli čopor Bayernovih igrača. Ajme što im je napravio!"

Ćiro Blažević istaknuo je i čime ga je posebno oduševio Ivan Rakitić, a to pročitajte na Goal.com/hr

>> Ancelottijev prijatelj: Modrić sigurno 
igra u finalu Lige prvaka

Komentara 4

BA
bakulušić
20:56 12.05.2015.

Bravo Ćiro! Netko mora reći istinu. Messi ima samo dva "nedostatka". Nije Englez i ne igra u "kraljevskom klubu". Da nema te "mane", svi mediji bi istinu otkrili davno prije Ćire.

JO
joe12345
21:46 12.05.2015.

Sa razmakom najbolji nogometaš do sada. A za 15 -20 godina pričat će se o njemu kao nekom ko je izmislio nogomet.

MA
Mars.+
16:50 13.05.2015.

Ciro ,znas li ti tko je najbolji igrac u Zadru ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije