Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠEST BODOVA ZAOSTATKA

Ćiro Blažević: Dinamo ima limitiranu momčad, ne bi bilo čudno da ne bude prvak

Dinamo - Hajduk
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
03.10.2016.
u 16:49

"Vidim da svi puno govore o suđenju. Bebek je sudio kao i uvijek, s puno diskutabilnih odluka i sva je sreća da je utakmica završila bez pobjednika, jer da je netko pobijedio, kritike prema sucu bi bile još i veće. Time sam sve rekao", napisao je Ćiro

Bivši izbornik Hrvatske i nekadašnji trener Dinama Miroslav Ćiro Blažević osvrnuo se na jučerašnji derbi na Maksimiru koji je završio 0:0. Ćiro smatra da je Dinamo bio bolji od Hajduka, no da bi Rijeka mogla proći prva kroz cilj.

"Novi Dinamov trener Petev mogao je vidjeti sve vrline, ali i limitiranosti momčadi koju je naslijedio od Kranjčara i Sopića. S ovim remijem Petev s Dinamom iza Rijeke zaostaje čak šest bodova i ne bi bilo nimalo čudno da Dinamo nakon dugo vremena ne bude prvak. Iako do kraja prvenstva ima jako puno, činjenica jest da je Rijeka eliminirala svoju glavnu slabost, naime više nije beskrvna u malim utakmicama, vrijedno sakuplja bodova i ostaje osamljena na vrhu", napisao je Ćiro na svojoj službenoj stranici.

Osvrnuo se i na suđenje Ivana Bebeka.

"Vidim da svi puno govore o suđenju. Bebek je sudio kao i uvijek, s puno diskutabilnih odluka i sva je sreća da je utakmica završila bez pobjednika, jer da je netko pobijedio, kritike prema sucu bi bile još i veće. Time sam sve rekao", napisao je Ćiro.

Pohvalio je igru Hajduka.

"Hajduk se, pak, osjetno poboljšao u zadnje vrijeme i sigurno je da zasluge za to ima slovenski trener Pušnik. Opet, čudno mi je gledati Hajduk s tolikim brojem stranaca. I to je ono što nedostaje Hajduku, vlastiti kadar. Jer, Hajduk je uvijek bio najbolji s vlastitim kadrom."

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 16

MT
mladen.turcic
17:04 03.10.2016.

Ćiro opet nešto petlja.

DU
Deleted user
17:47 03.10.2016.

Ćiro sa ovim orjunaškim listom trabunja . Dinamo je limitiran u odnosu na Juventus. Svi ostali klubovi hnl-a su limitirani u odnosu na Dinamo. Neviđeni linč prema Dinamu se vodi od 90% plačenih orjunaških novinara. Svi koji imaju malo soli u glavi mogu to vidjeti.

ZG
Zgpurger
18:54 03.10.2016.

Ćiro svaki put kad nesto kaže uvjek se desi suprotno..Kao što je reko za Prosinečkog da ako ne napravi veliku karijeru da ce podrapar svoju trenersku licencu...a ocito ju nije napravio tak da haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije