Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPASIO HAJDUK

Junak Kalinić: Bio je moj dan, a došli smo puni optimizma, kakvi dosad nismo dolazili u Maksimir!

Kalinić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/9
02.10.2016.
u 21:25

- Mislim da je bio moj dan, svaki njihov pokušaj uspio sam ukrotiti. Na Poljudu nisam, ali ovo je zasluga cijele ekipe koja je dala maksimum. Ovo je najrealniji ishod ovog susreta - rekao je Kalinić.

Kapetan Dinama Domagoj Antolić našao se u nekoliko dobrih prigoda, ali nije poentirao u derbiju Dinama i Hajduka (0:0). Danas je zaigrao i na drugoj poziciji, bio je ofenzivniji.

- Igrao sam dosta ofenzivno, tako sam igrao samo u Lokomotivi, i našao sam se u puno prilika. Mogu biti zadovoljan svojom igrom. Odgovara mi ta pozicija, ali gdje god igrao, dat ću sve od sebe - rekao je Antolić, prenosi Goal.

Rijeka je odmakla na ljestvici na plus šest.

- U takvom minusu nismo bili... ne sjećam se otkad! Bit će teško, ali ova utakmica nam mora biti pokazatelj kako dalje.

Hajdukov kapetan Lovre Kalinić u 93. minuti bio je i spasitelj. Ali ne samo tada...

- Mislim da je bio moj dan, svaki njihov pokušaj uspio sam ukrotiti. Na Poljudu nisam, ali ovo je zasluga cijele ekipe koja je dala maksimum. Ovo je najrealniji ishod ovog susreta - rekao je Kalinić i dodao:

- Znali smo kakav nas protivnik čeka, dobro smo reagirali. Greda je tu pomogla, ali svi možemo biti zadovoljni rezultati.

Na drugoj strani je bio odličan Dominik Livaković:

- On ima podjednak broj utakmica u HNL-u kao ja, mislim da Dinamo neće pogriješiti s tim - kaže Kalinić.

Komentara 3

BU
budagigo
00:30 03.10.2016.

kaliniću dobro si rekao dali ste sve,više niti ne možete,a opet protiv ovakvoga dinama koji je očito izvan forme niste izvukli više od neodlučenoga.štoviše kalinić je spašavao,a ono što nije on spasila je greda i vratnica.nemate pojma,ne znate i ne možete ali to smo znali.pitanje je hoče li dinamo i sljedeči puta biti izvan forme i hoče li kalinić,greda i vratnica ponovno biti najbolji u ekipi haYdUka?

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
07:36 03.10.2016.

Junak Kalinić: Bio je moj dan, a došli smo puni optimizma, kakvi dosad nismo dolazili u Maksimir jer nas vodi europska trenerska klasa Marjan Pušnik!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije