Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samo kod nas

Cirkus u Drugoj HNL: Sudac dva puta priznao isti pogodak, bacao igrače u očaj

Solin - Dugopolje
YouTube screenshot
23.05.2017.
u 16:00

Sudac je prvo pokazao na zaleđe, iako nije postojalo, a zatim je priznao pogodak nakon konzultacije s pomoćnikom. Tada je ponovno podigao ruku opet označivši zaleđe, te se nakon svega vratio kod pomoćnika i priznao pogodak

Nevjerojatnoj završnici svjedočili su gledatelji dvoboja Solina i Dugopolja u pretposljednjem kolu Druge HNL. Domaćin je slavio sa 2:1 pogotkom Mrkovića u sudačkoj nadoknadi.

Ono što je posebno zanimljivo što je sudac prvo pokazao na zaleđe, iako nije postojalo, a zatim je priznao pogodak nakon konzultacije s pomoćnikom. Tada je ponovno podigao ruku opet označivši zaleđe, te se nakon svega vratio kod pomoćnika i priznao pogodak.

Tijekom cijelog tog cirkusa igrači obiju momčadi padali su u delirij i očaj, a na kraju su ipak Solinjani proslavili važnu pobjedu.

 

Igrači Mirka Labrovića tako će se u posljednjem kolu boriti protiv Gorice za drugo mjesto koje donosi dodatne kvalifikacije za Prvu HNL protiv pretposljednje momčadi (Cibalia ili Split) našeg najjačeg natjecanja. Gorica je trenutno druga sa 56 bodova dok treći Solin ima dva boda manje. Dalmatinska momčad bila je uspješnija ove sezone u međusobnim ogledima, slavila je sa 2:1, uz remi (0:0). 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije