Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŠTA OD DVOBOJA

Kakva šteta! Čilić otkrio zašto je morao predati Đokoviću meč bez borbe

Kakva šteta! Čilić otkrio zašto je morao predati Đokoviću meč bez borbe
Foto: Reuters/Pixsell
10.05.2019. u 11:46

Marin Čilić otrovao se hranom te je predao meč četvrtfinala Masters serije u Madridu protiv prvog igrača svijeta Srbina Novaka Đokovića.

Najbolji hrvatski tenisač osjetio je želučane probleme. Čilić se svojim fanovima javio putem društvene mreže...

"Ispričavam se fanovima, organizatorima, navijačima i Novaku Đokoviću, ali morao sam predati susret. Imao sam tešku noć jer sam se otrovao hranom. Jako sam razočaran što je ovako završio moj put na turniru u Madrid. Hvala svima na podršci, veselim se povratku sljedeće godine", napisao je Marin Čilić na svom Instagramu.

Trebao je to biti njihov 20. međusobni dvoboj. U dosadašnjih 19 susreta Međugorac je izborio samo dvije pobjede, bilo je to 2016. u četvrtfinalu Mastersa u Parizu te lani u finalu Queen's Cluba.

>> Pogledajte nastup seksi plesačica na košarkaškoj utakmici

Komentara 9

Avatar tituš
tituš
11:57 10.05.2019.

Usra se od straha! Kukavički!

Avatar comandante
comandante
11:58 10.05.2019.

a u čemu je razlika...

Avatar KOMENTAR
KOMENTAR
12:15 10.05.2019.

Čilića sam već prekrižio. Što je dao, dao je. Sad samo služi za napucavanje. Nervoza je učinila svoje, usro se od Đoleta. Jadno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije