Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
US Open

Čilić: Tomić će baciti mamac i testirati moje strpljenje

Marin Čilić
Sanjin Strukić/PIXSELL
31.08.2011.
u 09:23

Nakon pobjede nad Amerikancem Harrisonom (6:2, 7:5, 7:6 (6)), Marina Čilića u 2. kolu teniskog US Opena čeka sudar s četvrtfinalistom ovogodišnjeg Wimbledona, australskim Hrvatom Bernardom Tomićem

– Tomić zna biti vrlo nezgodan, nema mnogo igrača s tako neobičnim udarcima na Touru, bacit će mamac i testirati moje strpljenje pa moram biti vrlo oprezan – kaže Čilić.

– Bit će to velika bitka kao lani u Melbourneu. Ako Čilić ne bude imao dobar dan na servisu, onda imam dobre izglede za uspjeh. Ono što bih volio jest da igramo po danu, posljednji smo meč igrali navečer i nisam se najbolje osjećao – kaže Tomić. Ivo Karlović upotpunio je uspješan dan Hrvata pobjedom nad Fernandom Gonzalezom (6:4, 6:4, 7:6 (3)) te mu slijedi obračun s Richardom Gasquetom.

Roger Federer u 1. kolu protiv Kolumbijca Giralda stigao je do svoje 224. pobjede na Grand Slam turnirima, čime se na 2. mjestu u Open eri izjednačio s Agassijem. Rekord drži Connors sa 233 pobjede.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije