Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA 18 POBJEDA

Čilić puca od samopouzdanja: S ovakvim sam servisom prijetnja najboljima

Čilić Dodig
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
26.02.2014.
u 14:48

– Psihološka razlika je ogromna. Prije turnira u Zagrebu imao sam puno briga oko branjenja bodova jer mi je prijetilo ispadanje iz prvih 50 igrača svijeta i nije bilo ugodno – kaže Čilić.

Marin Čilić u ovoj je godini najučinkovitiji tenisač na Touru. Upisao je 18 pobjeda i četiri poraza, po čemu je ispred Rafaela Nadala i Davida Ferrera koji su slavili po 16 puta.

Iza Čilića su tri sjajna tjedna u kojima je osvojio naslove u Zagrebu i Delray Beachu te igrao finale Rotterdama.

– Prvo takvo iskustvo za mene, nikad prije nisam povezao dva izvrsna tjedna – rekao je hrvatski tenisač koji puca od samopouzdanja.

Psihološka razlika je ogromna. Prije turnira u Zagrebu imao sam puno briga oko branjenja bodova jer mi je prijetilo ispadanje iz prvih 50 igrača svijeta i nije bilo ugodno. Kasnije sam postao mirniji i počeo sam lakše dobivati mečeve, osim u finalu Delray Beacha. Osjećam da sam napredovao i to mi daje samopouzdanje. Mislim da sam uz ovakav servis prijetnja najboljim igračima – rekao je Čilić.

Najavio je i Indian Walles.

– S ovom formom mogu očekivati dobar rezultat. Uvjeti u Indian Wallesu dosta su nezgodni, ali spreman sam i nadam se velikim rezultatima.

>> Čilić nakon tri sata borbe osvojio Delray Beach!

>> Čilić nakon pobjede: Uh, nije bilo lako, pogotovo za Goranove živce

Komentara 1

MI
miran
07:39 27.02.2014.

Koja 'tica rano pjeva ... ukaka se u gnjezdu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije