Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Köln

Čilić prošao u drugo kolo

Marin Čilić
Reuters/Pixsell
13.10.2020.
u 21:36

Čilić je imao samo 52 posto ubačaja prvoga servisa, pa je protivniku ponudio čak 18 lopti za obrat.

Hrvatski tenisač Marin Čilić prošao je u 2. kolo ATP turnira u njemačkom Kölnu pobijedivši Amerikanca Marcosa Girona s 6:2, 4:6, 6:3 nakon dva i pol sata borbe. 

Čilić je lako dobio pvi set sa 6:2 i činilo se da će bez puno problema do pobjede. Međutim, u drugom setu su uslijedile tekoće, Giron je napravio break za 0:1, Čilić ga vratio za 2:2, no u sedmom gemu Amerikanac ponovno oduzima servis Međugorcu, koji je potom tražio medicinsku pomoć.

Kod 3:5 Čilić je spasio čak četiri set lopte, ali je sljedeći gem izgubio bez dobivenog poena.  

U trećem setu Marin radi break za 4:2, Giron vraća izgubljeni servis u sljedećem gemu, a Čilić ponovo oduzima servis Amerikancu za 5:3. Servirajući za meč, Čilić je spasio loptu za obrat i iskoristio prvu meč loptu za kraj dvoipolsatnog mučenja s Gironom.

Čilić je imao 9 aseva i pet dvostrukih pogrešaka, samo 52 posto ubačaja prvoga servisa, pa je protivniku ponudio čak 18 lopti za obrat.

U 2. kolu Čilić ide na Španjolca Alejandra Davidovicha Fokina, 71. na ATP ljestvici, s kojim se nije dosad sastajao. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije