Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROLAND GARROS

Čilić lako do trećeg kola, za ulaz u osminu finala igra protiv Đokovića

Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
28.05.2014.
u 16:33

Slavio je sa 6:3, 3:6, 6:3, 6:0 protiv Nijemca Tobiasa Kamkea

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u treće kolo Roland Garrosa nakon što je za dva sata i pet minuta pobijedio sa 6:3, 3:6, 6:3, 6:0 Nijemca Tobiasa Kamkea.

Marin je kontrolirao većinu susreta, tek je ponešto slabije koncentriran u drugom setu, koji je izgubio. No iskupio se već u trećem, a u posljednjem nije dao Nijemcu ni najmanju priliku i sa 6:0 pokazao jasnu razliku u kvaliteti.

Bio je to njihov drugi ogled i druga pobjeda hrvatskog tenisača, kojeg za prolaz u osminu finala očekuje vrlo teška prepreka u drugom tenisaču svijeta i drugom nositelju turnira  Novaku Đokoviću.

Što se ostalih mečeva tiče, treba istaknuti da su sestre Williams ispale već u drugom kolu. Stariju sestru pobijedila je Slovačka tinejdžerica Anna Schmiedlova sa 2:6, 6:3, 6:4, dok je mlađu Serenu i braniteljicu naslova pobijedila Španjolka Garbine Muguruza s uvjerljivih 6:2, 6:2.

>> Mislim da mogu protiv Đokovića, ali sada sam okrenut samo Andujaru

Komentara 2

MI
mibaiv
08:16 30.05.2014.

Da li će konačno naš Marin uspjeti dobiti drugog nositelja ali vjerojatno trenutačno najačeg tenisača planete. Dosadašnji skor sa drugim nositeljem je katastrofalan. Imam dojam da kad naš Marin vidi preko puta drugog nositelja da mu se noge odsjeku od stra i treme. Da li je to zato što je preko puta on ili stra od pobjede tko će ga znat. I zato naš Marine u boj za narod svoj protiv njega iako moram priznat ne bih uložio ni kune kladeći se na tebe, jer nedostaje ti drskosti (da ne kažem ona stvar) za ovakve duele.

PR
PRCKOO
20:23 31.05.2014.

Cilic je Srbin....ali je djokovic ipak bolji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije