Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVISOV KUP

Čilić izgubio "već dobiveni meč" protiv Sinnera: Mektić i Pavić odlučuju o polufinalu!

Foto: Reuters
1/4
29.11.2021.
u 21:37

Marin Čilić nije imao odgovor za Sinnera i sad je 1:1, čeka se odlučujući dvoboj parova.

Marin Čilić ipak nije uspio, poražen je 6:3, 6:7 (4), 3:6 u dvoboju s Jannikom Sinnerom pa na taj način propustio odvesti Hrvatsku u polufinale Davisova kupa! Tu misiju sad imaju Nikola Mektić i Mate Pavić u odlučujućem dvoboju s Talijanima, koje će predstavljati Sinner Fabio Fognini.

Iako je Italija na svom terenu u Torinu bila veliki favorit, već nakon prva dva meča izabranici Vedrana Martića napravili su istinski pothvat. Borna Gojo šokirao je Lorenza Sonega i omogućio Ćiliću osigurati polufinale, ali najbolji hrvatski tenisač nije uspio, iako je imao veliku priliku.

Ponovno, Talijan je bio favorit jer na ATP ljestvici je deset, 20 mjesta ispred Marina. No, na igri se to svakako nije vidjelo, barem ne u prvom setu. Kasnije je bila druga priča...

Marin je u samim počecima dvoboja oduzeo Talijanu servis i priveo prvi set kraju, da bi se počeo mučiti u drugom setu, baš kad nije trebalo. Jer, morao je ipak krenuti u "svom stilu" pa povesti 5:4 nakon oduzetog servisa i pri svom, koji bi odlučio meč, posrnuti i vratiti Talijana u igru. Očito ga je to omelo u "tie-breaku", koji odlazi na stranu Sinnera. Ali i u drugom setu, gdje je nešto više griješio, ostao bez servisa, na kraju i seta, a samim time i meča...

U polufinalu, koje je na rasporedu 3. prosinca u Madridu, Hrvatsku čeka bolji iz dvoboja Srbije i Kazahstana.

Komentara 11

DO
domazl
21:45 29.11.2021.

Oduvijek sam želio imati konja. Ali odustao sam gledajući Čilića kako igra, bojeći se da to bude on.

Avatar argus100
argus100
21:54 29.11.2021.

Komentar Čilićeve igre juče i danas:SRAMOTNO.

DU
Deleted user
22:11 29.11.2021.

Na prvu čovjeka svojim silnim početničkim greškama iritira, a onda na drugu ti bude tužno da se igrač takve karijere na tako ružan način bori sam sa sobom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije