Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONAČNO JE PAO

Čilić: Igrao sam vrlo pametno, pobjeda nad Đokovićem je ogromna

Čilić - Đoković
Foto: Reuters
1/7
04.11.2016.
u 20:35

– Uspio sam zadržati taktičke zamisle tijekom cijelog meča. Nije bilo lagano boriti se s Novakom jer se bori za prvo mjesto. Tijekom meča sam osjećao da sam na pravom putu

Marin Čilić skinuo je veliki teret s leđa, konačno je svladao Novaka Đokovića. Uspjelo mu je to u 15. pokušaju u četvrtfinalu Mastersa u Parizu.

– Ogromna pobjeda za mene, prvi put da sam dobio prvog igrača svijeta. Nasmiješila mi se pobjeda nakon 14 poraza – rekao je Čilić i dodao:

– Uspio sam zadržati taktičke zamisle tijekom cijelog meča. Nije bilo lagano boriti se s Novakom jer se bori za prvo mjesto. Tijekom meča sam osjećao da sam na pravom putu.

Koliko je Čilić bio dominantan svjedoči i podatak da je imao šest meč lopti.

– Igrao sam vrlo pametno. Imali smo puno teških susreta tijekom proteklih godina i to mi je pomoglo danas. Na kraju je nekoliko lopti odlučilo i drago mi je što sam ostao miran.

>> Konačno se i to dogodilo! Marin Čilić nakon 15 pokušaja svladao Novaka Đokovića!

Komentara 10

FR
Freedooom
22:03 04.11.2016.

Djokovic nije u formi ali to ne umanjuje Marinovu pobjedu. Bravo Marine!

AG
Agricola
22:22 04.11.2016.

Sad će Sarajevo i Banja Luka jednu optužnicu protiv Čilića jer je pobjedio kockoglavog gedžu. Čisto genocidisanje bre

NE
neznanac
22:03 04.11.2016.

Svi koji se bave sportom,znaju da se naprijed brzo moze doci,ali tu ostati je malo veci problem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije