Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP TORONTO
Povratak na članak

Čilić bez polufinala, Nadal preokretom prošao dalje

Imao je Čilić i 36 izravnih poena, dvostruko više od Nadala, ali pogreške su ga na kraju koštale poraza, jer su mu se događale u serijama, što prvi tenisač svijeta rijetko propušta iskoristiti

Komentari 10

PR
prajdali100
08:09 11.08.2018.

Već poodavno ne gledam Čilića zato što me je uvijek iritiralo kako čovjek " iz čista mira" počinje raditi neprisiljene greške u serijama.On jednostavno nema " glavu" da u kontinuitetu postiže vrhunske rezultate.Uoči Wimbledona osvoji turnir, pobjedi Đokovića, a onda ispadne u prvom kolu od nekakvog Argentinca!!!!!!

VL
Avatar southman
southman
09:22 11.08.2018.

Očekivano !

VL
PE
peugeot
16:16 11.08.2018.

@prajdali100 : Cilic je pobijedio Djokovica kad je Nole sa svojom formom nije bio onaj svima nama dobro poznati Nole nego je s formom bio dosao na oko 80% od prave njegove forme. Sto se tice "neprisiljenih gresaka", to jee tako. Ima dana kad tu taniser ne moze ama bas nista uraditi nego broji neprisiljene i glupe greske koje ga odvedu ka porazu. @Helena: Mektic je u dublu sa Austrijancem (38 godina) pobijedio u dublu u Torontu kombinaciju Djokovic-Anderson 7:5, 7:5. Postoje teniseri koji ne igraju nista drugo nego samo dubl, pogotovu kad su na zalasku karijere i vec stari za "simple", a bogami mogu jos u dublu igrati (nema tu umora!) i uzeti dobru - "lovu".

VL
AT
alojz.targus
12:22 11.08.2018.

Neču komentirati Čilića i njegove igre ,jer bi izazvao napade sa svih strana . Samo ću reći ,da se ni on sam nemože načuditi ,da s takvim igrama......

VL
Avatar Diavolo
Diavolo
09:49 11.08.2018.

Cilicu, daj razvali vise tog Rafaela , imas 1-0 u setovima, sve na pladnju, i onda izgubis Ajooj

VL
DU
Deleted user
08:14 11.08.2018.

A ni riječi o pobjedi Mektića nad Đokovićem iako je taj meč igran prije!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.