Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Južnoameričko prvenstvo

Čile pobijedio Peru, a Urugvaj bio bolji od Meksika

čile
Reuters
13.07.2011.
u 09:07

Nogometaši Čilea i Urugvaja plasirali su se u četvrtfinale južnoameričkog prvenstva. Čileanci su prvo mjesto u skupini potvrdili pobjedom protiv Perua 1:0, a istim je rezultatom Urugvaj bio bolji od Meksika

U četvrtfinalu Copa Americe igrat će i Peru, koji je zajedno s Čileom, i prije posljednje utakmice u skupini osigurao prolaz. Naime, Peruanci su u četvrtfinale ušli kao jedna od dviju najboljih trećeplasiranih reprezentacija u skupinama.

Zato su Čile i Peru odmarali nekoliko najboljih igrača u utakmici koja je obilovala prekršajima, ali i međusobnim sukobima. Nakon jednog takvog u 62. minuti, sudac je isključio Čileanca Jeana Beausejoura i Peruanca Giancarla Carmona. Susret je u drugoj minuti sučeve nadoknade odlučio autogol Andrea Carrilla. Tom pobjedom Čileanci su izbjegli Argentinu u četvrtfinalu.

U drugoj utakmici skupine C Urugvaj je pobijedio Meksiko sa 1:0, a strijelac je bio Alvaro Pereira u 15. minuti, kada je odbijenu loptu Forlanova slobodnog udarca pospremio iza leđa meksičkog vratara. U nastavku utakmice Urugvaj je imao još nekoliko dobrih prigoda, ali mreža se više nije tresla.

Čile je prvi u skupini sa sedam bodova, Urugvaj ima pet, a Peru četiri, dok je Meksiko posljednji bez bodova. Četvrtfinalne utakmice igraju se 16. i 17. srpnja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije