Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPEKTAKULARNA BORBA

Cijene ulaznica za borbu Miočića i Jonesa idu do 9000 dolara!

Stipe Miočić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/4
13.09.2023.
u 13:27

Oni koji žele biti najbliže borilištu morat će izdvojiti – 9000 eura!

Američko-hrvatski borac Stipe Miočić uskoro se vraća u oktogon, te će protiv Jona Jonesa pokušati vratiti pojas UFC-ova prvaka teške kategorije.

Borilački spektakl najveće svjetske MMA organizacije održat će se 11. studenog u Madison Square Gardenu u New Yorku, piše Croring.

Miočić se borbama vraća nakon dvije i pol godine. U ožujku 2021. je nokautom u drugoj rundi izgubio protiv Francisa Ngannoua koji je u međuvremenu napustio promociju.

A priliku osvojiti pojas dobio je Jon Jones, koji je u ožujku ove godine giljotinom za samo dvije minute završio meč protiv Ciryla Ganea.

Jones u meč protiv Miočića ulazi kao veliki favorit na kladionicama.

Nedavno su u prodaju puštene ulaznice za UFC 295 priredbu u New Yorku, a cijene su poprilično visoke.

Naime, najjeftinija ulaznica za taj borilački spektakl iznosi 700 eura, dok se za veći dio tribina ona kreće između 1000 i 2000 eura.

Oni koji žele biti najbliže borilištu morat će izdvojiti – 9000 eura!

 
Ključne riječi

Komentara 1

MI
mikimouse12
15:14 13.09.2023.

jel su cijene u dolarima ili u eurima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije