Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREVIŠE OČITO
Povratak na članak

Cijelo prvenstvo u funkciji finala Španjolska - SAD

- Suci su pomagali Španjolcima, imao sam osjećaj da ih je na parketu osam - rekao je Raduljica.

Komentari 4

JS
John_Smith
14:01 06.09.2014.

Da, naravno da Slovenci prate svoje košarkaše. iako je nekad bila uvjerljivo drugi najpopularniji sport i u Hrvatskoj, kao i u svim drugim zemljama bivše države, nezasluženo je izgubila prvenstveno medijsku pozornost, a time vremenom i navijačku. U sloveniji se jako prati, BiH, u Srbiji da i ne govorim, pa i po zemljama kojima se mi smijemo npr 7 000 finskih navijača, 100 milionski egzotični Filipini. Naravno da je bilo poraza, frustracija, to je sport, no dečki se trude i žrtvuju i treba im dati svu podršku. U našim medijima fali komentatora koji razumiju košarku i znaju objasniti gledateljima što se događa. Košarka je sport vica, detalja, velike brzine, taktike. Nije sve u tome koliko je ko npr dao koševa, ima mnogo stvari koje se ne vide a važni su u igri. I to treba znati objasniti i razumjeti, Za to je potrebno ipak inteligencije, lako je pratiti sport u kojem se lopta gura po livadi i najveća je dvojba jel npr sustav 442 ili jel bio ofsajd.

VL
BS
bravo_sammir
11:51 06.09.2014.

Spanjolci i amerikanci ne trebaju pomoc do finala . Za klasu su bolji od svih.

VL
LU
lukateli1
11:36 06.09.2014.

Cekajte, tek sad vidjeh koja glupost pise u ovom tekstu. "Ako Srbi kojim cudom pobijede Srbe..." Pa, uzece ih Srbi lopatom! Bolji su za tri klase! Koji dobro organizirani Grci? Novinar, jesi ti jeo bunike? Srbi su garant u polufinalu. Jer, oni ginu za svoju domovinu, izlaze krvavih koljena! A, sjecate li se, da li se mozda neki od nasih nakon Grka uopce trebao tusirati nakon tekme?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.