Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
put prema vrhu: Ovako je to napravio čarobni Modrić
Povratak na članak

Cijeli svijet opet uči iz priče hrvatskog prognanika. Na današnji dan dogodila se najveća Modrićeva tragedija

Dokazivao se i u Dinamu, kada je došao kao nasljednik bivšeg kapetana Nike Kranjčara, a pogotovo u Premiershipu. Engleski mediji, željni "krvi", kao da su se natjecali u podcjenjivanju malenog genijalca, pisali su se naslovi u stilu: "Dobrodošao u Premiership". Aludirali su na to da igrač kojeg su mnogi najavljivali kao "next big thing" nije spreman za tako fizički zahtjevnu ligu. Autoru ovih redaka u sjećanju je ostala prva utakmica protiv Chelseaja, kada ga je tadašnji kapetan bluesa John Terry na samom početku utakmice ramenom udario u glavu, odnio ga ispred sebe, nadmeno pogledao i sarkastično se nasmijao. Rastao je Luka iz utakmice u utakmicu, sve dok nije izrastao u najboljeg igrača engleske lige. Tada mu se naklonio i veliki Alex Ferguson, možda i najveći strateg u povijesti. Iako je njegov Manchester United, prepun velikih zvijezda, osvojio naslov, Fergie je izjavio: - Najbolji igrač lige ne dolazi iz mog kluba, već je to čarobnjak Modrić.

Komentari 17

TR
tretez
15:23 18.12.2022.

Dragi naš Luka! Čovjek i igrač.

VL
Avatar Baluba
Baluba
15:11 18.12.2022.

Joooj što je jugosima teško ovih dana!!!!

VL
LP
ljerka.p2911
15:50 18.12.2022.

Luka, dragi naš, sve dobro, zdravo, uspješno i blagoslovljeno tebi, djeci, obitelji... Cijeloj Hrvatskoj, svim Hrvatima svuda... Igraj moja HRVATSKA ❤️🤍❤️🤍❤️

VL
AN
antepravda
16:54 18.12.2022.

Tipično za srbe da ubijaju Hrvate.Srbi su preko 70 godina ubijali Hrvate.Srbi su ubijali Hrvate od 1918 godine do 1995 godine.Procjenjuje se da su srbi u tom periodu ubili preko milijun Hrvata.Nikada više u zajednicu sa srbima.

VL
Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
15:49 18.12.2022.

Mučenik. Santo subito!

VL
LU
luminax
16:36 18.12.2022.

Hrvati rasturiše Jugoslaviju i prognaše Srbe , a najbolji sportisti su dokazano srpko hrvatski i hrvatsko srpski mulci . Evo , Dražen i Aca Petrović , Modrić , Novak Đoković , Siniša Mihailović , braća Vujović i ko zna koliko njih još . Kada ovi odu novih neće biti .

VL
D7
D78
15:31 18.12.2022.

Jel đeda ublo na današnji dan? Kud danas doček???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.