Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čudo od djeteta

Cijeli svijet mu se divi, a on kaže: Neću slaviti, imam ispit iz kemije!

Marcus Rashford
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
29.02.2016.
u 09:53

– Iznenadio me Rashford, igrao je sjajno. Odlično se kreće, odigrao je jako inteligentno. Posebno je opasan u kaznenom prostoru, vreba loptu

Marcus Rashford "ukrao" je naslovnice svjetskih sportskih listova. Ovaj 18-godišnji klinac, Manchesterovo čudo od djeteta, u samo je četiri dana prošao put od anonimca do zvijezde. Prvo je u četvrtak debitirao u Europskoj ligi i s dva gola srušio Midtjylland te nadmašio i legendarnog Georgea Besta, a jučer je na debiju u Premiershipu srušio Arsenal.

– Ovo mi je prva utakmica u prvenstvu i to je već nevjerojatno. A dva gola koja sam zabio je samo bonus. Bilo je ludo u ova tri dana, rekao je Rashford nakon utakmice, a onda dao izjavu tjedna.

Hoćete li proslaviti ove senzacionalne debije?

– Neću slaviti večeras, sutra imam ispit iz kemije – rekao je Rashford.

Mladi igrač Uniteda dobio je i pohvale trenera Arsenala.

– Iznenadio me Rashford, igrao je sjajno. Odlično se kreće, odigrao je jako inteligentno. Posebno je opasan u kaznenom prostoru, vreba loptu. Po onome što sam vidio, mogao bi biti pozitivno iznenađenje za Manchester United – rekao je Wenger nakon susreta.

>>Manchester United na krilima čuda od djeteta srušio i Arsenal!

>>Bolji i od Besta, a nema ga ni na Wikipediji ni na YouTubeu

Komentara 1

MU
munjaaa
13:05 29.02.2016.

Čekaj da iskemija novi ugovor pa ćemo ga onda vidjet kako ide u školu sa bijesnom pilom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije