Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PERSEPOLIS

Cico Kranjčar: Zajedništvom do pobjede

Zlatko Kranjčar
Matija Habljak
06.12.2009.
u 10:30

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Kranjčar u petak se radovao pobjedi svog iranskog kluba Persepolisa protiv Mes Kermana 2-0 u 18. kolu tamošnjeg prvenstva.

Bila je to treća uzastopna pobjeda Persepolisa na domaćem terenu u prvenstvu, te ukupno četvrta u zadnjih šest kola. Persepolis je sada na četvrtom mjestu na ljestvici sa 29 bodova, a vodeći je Sepahan sa 8 bodova više.

- Pobjeda protiv Mes Kermana je dar za naše navijače. Moji igrači pokazali su da zajedništvom mogu pobjeđivati naše rivale u prvenstvu – izjavio je Cico Kranjčar.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije