Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'IGRAČI ME ZEZNULI'

Kranjčar: Pobjeda nad Hajdukom četvrta mi je najveća u karijeri

Zlatko Kranjčar
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/6
12.08.2016.
u 14:43

– Igrači su malo zeznuli protiv Hajduka jer su postavili model kako Dinamo treba i može igrati pa sada ne smijemo više doći ispod tog nivoa – rekao je Kranjčar

Trener Dinama Zlatko Kranjčar uoči sutrašnje utakmice s Interom (Maksimir, 19 sati) još se jednom osvrnuo na pobjedu protiv Hajduka u derbiju.

– Usmjeravam igrače na to da moraju biti na visini zadatka igre i rezultata kao u Splitu. Pred njima sam rekao da mislim da su se malo zeznuli protiv Hajduka jer su postavili model kako Dinamo treba i može igrati pa sada ne smijemo više doći ispod tog nivoa – rekao je Kranjčar.

Bila je to najveća pobjeda Dinama na Poljudu otkako je samostalne Hrvatske.

– Sigurno da je ovo velika pobjeda koja nosi zadovoljstvo i sreću jer su mi igrači podarili taj rezultat. To je njihovo djelo, ali možda smo malo suradnici i ja utjecali na nijanse u igri i motivaciju igrača. Ova mi je pobjeda četvrta najveća u trenerskoj karijeri, prije su Švedska u Zagrebu, Bugarska i Celtic.

Soudani je na Poljudu mogao zabiti i peti gol, išao je sam na Kalinića, no nije ga uspio svladati.

– Soudani je napravio sve i bio je uvjeren da će zabiti, ali nažalost nije. Bilo bi fenomenalno da je dodao loptu, ali opet i da je dao gol bilo bi fenomenalno. Ne treba tu raditi problem jer ga nema. Nismo radili probleme drugim strijelcima koji nisu dali gol ili dodali suigraču, ali to nije nepoštivanje. Šteta da nije 5:0, ali ovo nije problem, posebno kad je Soudani taj koji inače daje lopte suigračima. 

Nakon Intera, Dinamu slijedi utakmica borba za ulazak u skupinu Lige prvaka i utakmica sa Salzburgom.

– Moramo igrati čvrsto i osigurati da nam se ne dogode iznenađenja kroz sredinu. Analizirajući dva poraza Dinama od Salzburga, austrijska je momčad uvijek prolazila kroz sredinu, iako su tada igrali drugi igrači. Njihov stil igre nije se puno promijenio. Budite uvjereni da ćemo ići čvrsto prema nazad, ali sa slobodom ofenzive. Jonas i Benković donijeli su nam defenzivnu sigurnost tako da svi ostali mogu slobodno ići prema naprijed jer oni ne daju da protivnici prolaze. Tako je bilo i u Tbilisiju i protiv Hajduka – zaključio je Kranjčar.

Komentara 13

ED
europski dinamo
14:53 12.08.2016.

Redakcija smogla snage napisati clanak nakon najvece gostujuce pobjede u derbijima od osnutka hnl-a. Iskrene cestitke.....ajmooooooooo

Avatar Pravi Slovenac na kvadrat
Pravi Slovenac na kvadrat
14:54 12.08.2016.

ovo je bio dobar trening s hajdukom kao uvertira za sutrašnji derbi s Interom iz zaprešića

ZA
zanaše1
16:51 12.08.2016.

Da nisi možda tovarčina s ovakvim komentarom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije