Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži se izbornik za Brazil

Cico Kranjčar ima hrabrost, ali sve ovisi o volji Zdravka Mamića

'Montenegro\'s head coach Zlatko Kranjcar reacts before the start of his team\'s Euro 2012 soccer qualification match against Bulgaria in Podgorica June 4, 2011.  REUTERS/Stevo Vasiljevic (MONTENEGRO
'STEVO VASILJEVIC'
01.08.2011.
u 19:40

Slaven Bilić ipak ne misli ostati, iako nakon ždrijeba nije potvrdio da odlazi nakon EP-a

Je li Slaven Bilić doista odlučio napustiti klupu nakon Eura 2012., ako ondje odvede kockaste? Naime, komentirajući ždrijeb za Brazil, govorio je "mi", "ja"..., a na izravno pitanje stoji li pri odluci da ode nakon EP-a, izbjegao je odgovor.

Održi li Slaven riječ, kao kandidat nameće se Štimac. Mamić je svojedobno javno rekao da će baš Igor biti sljedeći izbornik.

- Neću govoriti o sebi, da ne ispadne kako se guram. Lijepo je čuti svoje ime i da Ćiro smatra da samo ja mogu srušiti Srbe, ali ta se odluka donosi u HNS-u - rekao je Štimac.

Zlatko Kranjčar je i s Crnom Gorom pokazao da potpuno sazrijeva kao nogometni stručnjak. I bio bi, pogotovu za oglede sa Srbijom, dobar izbor. Hrabar je, donio bi onaj nacionalni naboj koji se s vremenom gubi.

Tko bi još mogao voditi Hrvatsku kroz kvalifikacije za SP pročitajte u utorak u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Komentara 25

DH
dalibor.hren
19:56 01.08.2011.

Sad najedamput Cico ima hrabrost... a otjerali su ga ko kukavicu. Polako szrijeva, već ima 56 godina...

Avatar vaha
vaha
20:01 01.08.2011.

a najbolji je stimac kak grlumi skromnost - \"Neću govoriti o sebi, da ne ispadne kako se guram.....\" - me ko bi mogal pomislit da se ti stimac nekam guras, samo si htio zaustavit prvenstvo ne bi li se na silu docepal fotelje......ma kakvi, ti se uopce ne guras, nisi ti taj karakter...hehehehe......

Avatar vaha
vaha
19:51 01.08.2011.

\"Održi li Slaven riječ, kao kandidat nameće se Štimac\".....ne samo da se sam namece (jer je prirodno nametljiv), nego ga vi namecete - opet stimceva pr agencija radi - loozer, bez trenerskog iskustva i rezultata, \"teoreticar\" i laktaros koji bi svasta radio, samo da ima neku fukciju...pa dajte vise stimcu neku funkciju, recimo predsjednik izviđaca hrvatske ili pcelarske udruge, sam da se vise ne petlja oko nogometa.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije