Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Košarka

Cibona za smeće dužna 500.000 kuna, danas plaća stanove

\'23.12.2010., Kosarkaski centar Drazen Petrovic, Zagreb - Euroliga, grupa C, 10. kolo, KK Cibona - Lietuvos Rytas. Babrauskas steponas, Goran Vrbanc.  Photo: Slavko Midzor/PIXSELL\'
Slavko Midzor/PIXSELL
02.03.2011.
u 11:00

Zagreb će za pola milijuna eura pustiti Luku Žorića, koji je pred dogovorom s Unicajom o više od dva milijuna eura u tri sezone

Tročlano Cibonino vodstvo nastavlja borbu s otplatom dugova. Otkako je preuzeo taj posao, direktor Zdenko Antunović uplatio je svakome igraču po 50.000 kuna.

– U srijedu ćemo početi rješavati dugovanja stanodavcima naših igrača. Naslijedili smo 320.000 kuna takvih dugova, a jedan moj prijatelj danas će platiti 60.000 kuna.

Htjeli su Ciboni odblokirati račun, no klubu je došla ovrha za smeće od 500.000 kuna. Opet su htjeli odblokirati račun, ali javila se medijska grupacija IKO Kabel TV. Vlasnici prava za Euroligu traže od Cibone 160.000 eura, pri čemu će klub pokušati i njihova potraživanja prepoloviti.

U KK Zagrebu nemaju takvih problema. Više razmišljaju o tome kako će bez najboljeg igrača Luke Žorića složiti momčad za sljedeću sezonu. Obećali su mu da će ga pustiti, pa je blizu dogovora s Unicajom iz Malage o više od dva milijuna eura u tri godine. Klub bi trebao dobiti odštetu od pola milijuna eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije