Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOK POD TORNJEM

Cibona upisala pobjedu, pa se samo koji sat kasnije rastala s trenerom!

Ivan Velić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
31.01.2021.
u 22:30

- Klub će ubrzo obavijestiti javnost oko izbora novog trenera seniorskog sastava - stoji u priopćenju

Nedugo nakon što je Cibona u susretu su 17. kola regionalne ABA lige kao domaćin svladala Krku iz Novoga Mesta sa 78:69, klub je objavio da se razišao sa strategom Ivanom Velićem. Prenosimo priopćenje u cijelosti:

- Ovim putem obavještavamo javnost kako su Cibona i trener Ivan Velić završili dvoipolgodišnju suradnju. Trener Velić je u Cibonu došao u lipnju, 2018. godine. U sezoni 2018./2019. ostvario je trofej za pamćenje kada je izvan svih očekivanja uzeo trofej prvaka države protiv favorizirane Cedevite, pobjedivši ih u finalu sa 4:0 u seriji.

Treneru Veliću se zahvaljujemo na svemu što je napravio u prethodne dvije i pol sezone. Klub će ubrzo obavijestiti javnost oko izbora novog trenera seniorskog sastava - stoji u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije