Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRIJEĐAO NURKIĆA

Cibona: Junaković će biti kažnjen zbog sramotnog istupa

Martin Junaković
Goran Stanzl/PIXSELL
06.02.2014.
u 17:39

"Košarkaški klub Cibona u potpunosti se ograđuje od sramotnog istupa našeg igrača Martina Junakovića na društvenoj mreži. Klub je poduzeo stegovne mjere i Junaković će radi nepromišljenog natpisa biti kažnjen", javili su iz Cibone.

Cibona je pokrenula stegovni postupak protiv Martina Junakovića koji je preko Twittera uvrijedio Cedevitina Jusufa Nurkića nazvavši ga "balavim Balijom".

Nurkić je uoči utakmice Cibone i Partizana na društvenoj mreži napisao "Ajmo Grobari" na što mu je Junaković uzvratio vrijeđanjem. "Balija balava... Idemo jako danas pa kud puklo", napisao je.

Iz Cibone su poručili da njihovom igraču zbog sramotnog istupa slijedi kazna.

"Košarkaški klub Cibona u potpunosti se ograđuje od sramotnog istupa našeg igrača Martina Junakovića na društvenoj mreži. Klub je poduzeo stegovne mjere i Junaković će radi nepromišljenog natpisa biti kažnjen", javili su iz Cibone, dok se Junaković ispričao:

- Iskreno žalim i ispričavam se svima koje sam svojim postupkom uvrijedio. Nisam razmišljao i reagirao sam u afektu. Neće se ponoviti.

>> Košarkaš Cedevite Nurkić: Ajmo, Grobari! Uskoro demonstracija košarke

Komentara 4

ME
melinda
20:01 06.02.2014.

Pa dokle ce vise nasi sportasi sramotiti hrvatsku prvo simunic pa sada i ovaj junacina.Odmah takve provokatore dozivotno izbaciti iz sporta jer vrijedaju na nacionalnoj osnovi i stete ugledu nase domovine...DOKLEEEEEEEEEE

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije