Naslovnica Sport Košarka

Cibona: Junaković će biti kažnjen zbog sramotnog istupa

"Košarkaški klub Cibona u potpunosti se ograđuje od sramotnog istupa našeg igrača Martina Junakovića na društvenoj mreži. Klub je poduzeo stegovne mjere i Junaković će radi nepromišljenog natpisa biti kažnjen", javili su iz Cibone.
06. veljače 2014. u 17:39 4 komentara 2329 prikaza
Martin Junaković
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Cibona je pokrenula stegovni postupak protiv Martina Junakovića koji je preko Twittera uvrijedio Cedevitina Jusufa Nurkića nazvavši ga "balavim Balijom".

Nurkić je uoči utakmice Cibone i Partizana na društvenoj mreži napisao "Ajmo Grobari" na što mu je Junaković uzvratio vrijeđanjem. "Balija balava... Idemo jako danas pa kud puklo", napisao je.

Iz Cibone su poručili da njihovom igraču zbog sramotnog istupa slijedi kazna.

"Košarkaški klub Cibona u potpunosti se ograđuje od sramotnog istupa našeg igrača Martina Junakovića na društvenoj mreži. Klub je poduzeo stegovne mjere i Junaković će radi nepromišljenog natpisa biti kažnjen", javili su iz Cibone, dok se Junaković ispričao:

- Iskreno žalim i ispričavam se svima koje sam svojim postupkom uvrijedio. Nisam razmišljao i reagirao sam u afektu. Neće se ponoviti.

>> Košarkaš Cedevite Nurkić: Ajmo, Grobari! Uskoro demonstracija košarke

Autombil, gorivo
Veliki vodič kroz goriva
Kako kaloričnost goriva utječe na vaš motor?

A1 izdvaja za Vas

  • melinda:

    Pa dokle ce vise nasi sportasi sramotiti hrvatsku prvo simunic pa sada i ovaj junacina.Odmah takve provokatore dozivotno izbaciti iz sporta jer vrijedaju na nacionalnoj osnovi i stete ugledu nase domovine...DOKLEEEEEEEEEE