Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cedevita dočekuje Chalon

Cibona izbacila Darka Planinića iz momčadi

Darko Planinić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
17.12.2013.
u 11:00

- Darko neće igrati dok dogovor oko njegova statusa ne postignu njegov agent, Makabi i Cibona. U ovoj situaciji svi ne mogu biti zadovoljni

Košarkaši Cedevite večeras u dvorani II Doma sportova (19 sati) igraju posljednju utakmicu u skupini prvog kruga Eurokupa. Suparnik je Chalon koji je Cedevita u Francuskoj pobijedila sa 15 koševa razlike (65:80).

– U odnosu na tada oni su jači za dva igrača iz prve petorke: Josepha i Brockmana. Nama je ovo treća meč-lopta za ulazak u drugi krug. Prve smo dvije propustili – rekao je trener Jasmin Repeša.

Dolaskom Josepha i Brockmana Chalon je ostvario sedam pobjeda u 10 susreta.

– Za mene je jedan poraz kriza, a četiri zaredom su već luda kuća. Zašto smo zaredali s porazima? Težak raspored, igranje svaki treći dan, umor, ozljede, nemamo dovoljno igrača za rotaciju... – kazao je Jasko.

A na posljednju utakmicu Eurokupa, protiv talijanskog Cantua, Cibona bi mogla krenuti bez Darka Planinića. Jučer je stavljen ‘na led’ dok se situacija između njega i kluba ne riješi. Da bismo provjerili tu informaciju nazvali smo sportskog direktora Vladu Vanjka:

- Darko neće igrati dok dogovor oko njegova statusa ne postignu njegov agent, Makabi i Cibona. U ovoj situaciji svi ne mogu biti zadovoljni - potvrdio je sportski direktor Vlado Vanjak koji je poslije treninga izvjestio o promjenama:

- Postoje izgledi da Darko ipak putuje u Italiju jer se sve tri strane oko toga trude no to ćemo znati tek u utorak prijepodne.

Treneru Rimcu je stalo da Planinić ide na put da protiv vodeće momčadi skupine ne igra bez petice. Štoviše, odstranjivanje mladog centra zbog insistiranja kluba da mu smanji ugovor možda bi isprovociralo i njegovu reakciju.

Komentara 1

Avatar comandante
comandante
11:26 17.12.2013.

E moj bože sta su napravili od nekad velikog kluba??? Sramite se svi!!! Koji to likovi vode jednu Cibonu ,Bandic, Lovric,Antunovic, Vanjak..... majko mila, jos im nedostaje Sesar pa su kompletni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije