Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGA HNL

Cibalia nastavlja s iznenađenjima: Svladala favorizirani BSK s igračem manje

Facebook/Cibalia
01.12.2021.
u 16:09

BSK je time nastavio negativan niz te je klubu iz Bijelog Brda ovo bio četvrti ligaški poraz u nizu.

Odigrana je zaostala utakmica 12. kola Druge HNL, a nogometaši Cibalije su na domaćem terenu svladali BSK 1:0.

Vinkovčani su pobijedili unatoč činjenici što su od 36. minute imali igrača manje na terenu (Nikolić, drugi žuti). Mreže se nisu tresle sve do 91. minute kada je Hamza Mešanović zabio pogodak vrijedan tri boda Vinkovčana.

BSK je time nastavio negativan niz te je klubu iz Bijelog Brda ovo bio četvrti ligaški poraz u nizu. Cibalia je nakon Solina (5:3) dobila drugi put za redom te je došla tik iza BSK-a na ljestvici. BSK je osmi, a Cibalia s dva boda manje na devetom mjestu.

Utakmice 15. kola Druge HNL igraju se od petka 3. do nedjelje 5. prosinca.

Ključne riječi

Komentara 2

DA
Darlboro
18:16 01.12.2021.

Ta druga liga je trgovina malo jača trgovina, ne mislim konkretno sad na ovu utakmicu, ali možda je i tu bilo....trebalo bi se malo više pažnje obratiti na "događaje" po utakmicama

DU
Deleted user
17:33 01.12.2021.

Baš mi drago za Cibaliju. I za BSK.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije