Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZIGRAVANJE ZA OSTANAK

Cibalia još jednom svladala Goricu i ostala prvoligaš

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
07.06.2017.
u 21:57

Cibalia je napravila sjajan posao s novim trenerom Mladenom Bartolovićem jer je krajem ožujka imala sedam bodova manje od pretposljednjeg Splita.

Nogometaši Cibalije izborili su ostanak u Prvoj HNL nakon što su u Vinkovcima svladali Goricu s 3:1 (2:0 prva utakmica) u uzvratu kvalifikacija.

Cibalia je povela golom Baše (29.), izjednačio je Pejić (40.), ali je nade gostiju ugasio Glavica (58.). Konačni rezultat postavio je kapetan Frane Vitaić (89.) koji je tako na lijep način proslavio 35. rođendan. 

Cibalia je napravila sjajan posao s novim trenerom Mladenom Bartolovićem jer je krajem ožujka imala sedam bodova manje od pretposljednjeg Splita. No, u završnici prvenstva uspjela je nadoknaditi taj zaostatak i izboriti dodatne kvalifikacije s Goricom koja je bila drugoplasirana momčad Druge HNL. Izravan plasman izborio je Rudeš kao drugoligaški prvak, a iz prve lige ispao je Split.

Komentara 3

SV
stjepan v.
23:58 07.06.2017.

dobar posao moji Vinkovcani!

ZS
Zvolen.Slovakia
22:32 07.06.2017.

Sretno decki i nabavite napadača za iduću sezonu !

MO
matK.O.
03:57 08.06.2017.

jel ovo navas novi golman cibalije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije