Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAŽNJENI

Cibalia žestoko odgovorila HNS-u i Šukeru!

cibalia
Foto: Facebook
1/2
23.12.2017.
u 11:43

- Zahvaljujemo HNS-u na božićnoj čestitki, lijepo je da su se sjetili i nas na istoku Hrvatske - poručio je kapetan Frane Vitaić

Cibalijini su nogometaši kažnjeni s po 1000 kuna zbog fotografije s prekriženim napisom HNS nakon utakmice u Zaprešiću i poraza 3:2 od Intera, uz nepostojeći penal za domaćina, piše Goal.

Disciplinska komisija HNS-a kaznila je one igrače koji su se našli na fotografiji, tako da su tisućicu 'spasili' Šubarić, Galić i Križanović koji su se dulje zadržali u svlačionici pa su zakasnili na fotografiranje.

cibalia
1/11

- Zahvaljujemo HNS-u na božićnoj čestitki, lijepo je da su se sjetili i nas na istoku Hrvatske - poručio je kapetan Frane Vitaić pa dodao:

- Poruka je jasna: treba se savijati kao vrba i šutjeti, zabiti glavu u pijesak pa će sve biti u redu. Žao mi je što je fizioterapeut Goran Krolo najgore prošao (dobio dvomjesečnu suspenziju, nap. a.) jer je ispalo je da je inicijator, a nije. To je bila naša spontana odluka nakon utakmice i svi smo jednako krivi.

Ključne riječi

Komentara 17

KR
kruti195
12:00 23.12.2017.

tražili ste dobili ste, sad bez kmečanja molim!!!!

DA
davnor
11:54 23.12.2017.

Po stoti put uzalud vam trud svirači hns je hrvatska a orujunaši koji pomalo preuzimaju hrvatsku tu će polomit zube bravo šuker.

DU
Deleted user
12:46 23.12.2017.

Poruka je jasna: treba se savijati kao vrba i šutjeti, zabiti glavu u pijesak pa će sve biti u redu. Bravo dečki. imate našu punu podršku u borbi protiv mafije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije