Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
32. KOLO HNL-a

Cibala slavila protiv Splita, nada u ostanak i dalje živi

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/12
07.05.2017.
u 20:58

Cibalia (16) je i dalje posljednjeplasirana momčad lige, no sada ima dva boda manje od Splita (18).

Cibalia je u 32. kolu Prve HNL u derbiju začelja svladala Split (1:0) te sačuvala šanse za ostanak u ligi. Vinkovčani su tako na najljepši način proslavili 98. rođendan kluba.

Ključni trenutak utakmice dogodio se u 55. minuti. Mišić je s desne strane izveo slobodni udarac i, kad su svi očekivali da će ubaciti, lopta je preletjela sve i pogodila gredu. No, odbila do Baše koji je pogodio za 1:0.

Cibalia je od 72. minute igrala s igračem manje nakon što je Čuljak nepotrebno zaradio drugi žuti karton. No, Vinkovčani su uspjeli izdržati do kraja i stići do treće pobjede u sezoni.

Cibalia (16) je i dalje posljednjeplasirana momčad lige, no sada ima dva boda manje od Splita (18). Vinkovčani u idućem kolu ide u Pulu kod Istre, dok će Split ugostiti Dinamo.

U ranije odigranoj utakmici Slaven Belupo je u Koprivnici svladao Istru s 2:0. Pogotke su zabili Katić (44.) i Ivanovski (49.).


 

Komentara 1

VJ
VjekoslavJ
22:11 07.05.2017.

Toooooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije