Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOBAN UDARAC

Christoph Kramer se jedini u svlačionici Njemačke ne sjeća finala

Christoph Kramer
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
14.07.2014.
u 23:15

- Ne znam ništa o prvom poluvremenu. Kasnije sam mislio da sam izašao iz igre odmah nakon udarca - rekao je Kramer.

Njemački reprezentativac Christoph Kramer našao se u početnoj momčadi u finalu protiv Argentine zato što se na zagrijavanju uoči najveće utakmice ozlijedio Sami Khedira, ali zbog okolnosti na terenu uopće se ne sjeća dana na koji je Njemačka čekala 24 godine.

- Ne znam ništa o prvom poluvremenu. Kasnije sam mislio da sam izašao iz igre odmah nakon udarca. Nemam pojma ni kako sam završio u svlačionici. U mojoj je glavi utakmica počela u drugom poluvremenu - otkrio je nesretni Kramer njemačkim medijima.

A stradao je nakon duela s Ezequielom Garayom, u kojem ga je Argentinac ramenom slučajno udario u glavu. Moglo se odmah na licu 23-godišnjeg Nijemca vidjeti da ne zna gdje je i da treba liječničku pomoć.

>> Pobijedio je pozitivan nogomet, a ne argentinska destrukcija

Komentara 5

Avatar BobaNova
BobaNova
23:18 14.07.2014.

sumnjam da je bilo "slucajno" svi juznjaci su rodjeni muljatori , bilo pa proslo ili pamti pa vrati ...

Avatar patkovic
patkovic
23:40 14.07.2014.

ja i na njegovom mjestu dobro mozak pregledao da ne otputuje za par dana ko što se zna desit

CH
chiko
10:11 15.07.2014.

Takav udarac ne može biti slučajan. Na snimci se jasno vidi trzaj ramenom i udarac u glavu. Općenito, Argentinci su igrali dosta prljavo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije