Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reprezentacija

Christoph Daum, bivši ovisnik, kandidat za klupu Hrvatske

Christoph Daum
Foto: DPA/PIXSELL
16.09.2015.
u 10:18

Njemački trener ima veliko iskustvo nakon višegodišnje karijere u Njemačkoj, Austriji, Belgiji i Turskoj, gdje je prije godinu dana vodio Bursaspor.

Među kandidate za izbornika hrvatske nogometne reprezentacije od jučer je uvršten i Christoph Daum (61).

Njemački trener ima veliko iskustvo nakon višegodišnje karijere u Njemačkoj, Austriji, Belgiji i Turskoj, gdje je prije godinu dana vodio Bursaspor.

Svojedobno je u Leverkusenu, gdje je bio od 1996. do 2000. godine, trenirao i Zorana Mamića, a isto tako figurirao je i za trenera Dinama.

Spomenimo i kako se Daum 2000. našao u središtu afere zbog konzumiranja kokaina i prostitucije. Skandal je izbio u trenucima kad ga je njemački nogometni savez postavio za izbornika reprezentacije. Daum je isprva sve demantirao te čak dao i uzorke kose na testiranje, a kad se utvrdilo da je koristio drogu, tvrdio je kako kosa nije njegova. Godinu dana potom, suočen sa zatvorskom kaznom, sve je priznao.

>>'Najuspješniji sam, želim biti izbornik, ali ne prolazim'

>>Ni Tudor, ni Bjelica, a ni stranac - jedini konkurent Čačiću je Vulić!

Komentara 32

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
10:49 16.09.2015.

Ako je valjao Nijemcima za izbornika, ne vidim razloga, zašto ne bi bio opcija i za nas. U svakom slučaju bolje rješenje od domaćih trenera, koji se povlače po medijima.

TI
titojerus
11:16 16.09.2015.

bilo bi korektno kad nekoga nazivate ovisnikom potpisati se imenom i prezimenom

ĆA
ćaćaća
10:58 16.09.2015.

ako je glavni lik koji bira izbornika na drogama ne vidim razloga zašto to ne bi bio i izbornik..mislim da bi oni odlično surađivali i da bi se odlično razumjeli...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije