Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADI TALENT

Nesuđeni vatreni na meti brojnih velikana, ali je cijena 100 milijuna eura

Christian Pulisic
Foto: Reuters/Pixsell
22.02.2018.
u 14:04

Bavarci u 19-godišnjem ofenzivcu vide idealnu zamjenu za Francka Riberyja i Arjena Robbena, no dortmundska Borussia traži astronomsku odštetu.

Jedan od najboljih mladih europskih nogometaša, Christian Pulisic, na meti je brojnih velikana. Ranije se spominjalo da bi ga rado doveli Chelsea i Manchester United, a sada se u priču ubacio i Bayern.

Bavarci u 19-godišnjem ofenzivcu vide idealnu zamjenu za Francka Riberyja i Arjena Robbena, no dortmundska Borussia traži astronomsku odštetu. Žuto-crni bi svoga talenta pustili tek za 100 milijuna eura.

Inače, Pulisic je bio u planovima Hrvatskog nogometnog saveza, ali je odabrao SAD. Nedavno je u izboru tamošnjeg saveza proglašen igračem godine čime je postao najmlađi američki nogometaš koji je ikad primio tu nagradu.

Komentara 2

LA
lazio
14:23 22.02.2018.

Jbg Bajern ocerupa Borusiju

IV
IvanMNECRO
14:43 23.02.2018.

Kao Vatrenom navijaču repke mnogo mi je krivo što je mali izabrao "pogrešnu reprezentaciju", ali treba poštovati njegovu odluku... Mišljenja sam da igrač i sa dosta manje kvalitete, ali kad igra srcem za Hrvatsku, daje mnogo više. Hrvatskaaaa!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije