Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ZAMJERA MU

Chiellini: Kazna Suarezu je pretjerana, moje misli su s njegovom obitelji

Suarez Chielini
Reuters (Ilustracija)
27.06.2014.
u 17:34

- Uvijek sam odluke disciplinskih tijela držao neupitnim, ali u ovom slučaju mislim da je odluka pretjerana. Nadam se da će mu se barem dopustiti da bude u blizini igrača za vrijeme utakmica jer je ova kazna zaista otuđenje za igrača - napisao je Chiellini.

Potpora suspendiranom Luisu Suarezu stigla je od osobe od koje je to vjerojatno najmanje očekivao. Giorgio Chiellini, žrtva Suarezova ugriza, je poručio da je kazna od četiri mjeseca zabrane igranja prevelika.

- Uvijek sam odluke disciplinskih tijela držao neupitnim, ali u ovom slučaju mislim da je odluka pretjerana. Nadam se da će mu se barem dopustiti da bude u blizini igrača za vrijeme utakmica jer je ova kazna zaista otuđenje za igrača - napisao je Chiellini na svojoj službenoj stranici.

Chiellini tvrdi da ništa ne zamjera Suarezu.

- Ne osjećam radost, osvete ili ljutnje zbog Suareza, incidenta koji se dogodio i onoga što je uslijedilo. Ostala je samo ljutnja i razočaranje zbog utakmice. U ovom su trenutku moje misli s Luisom i njegovom obitelji jer je pred njima vrlo teško razdoblje.

>> Urugvajci ljutiti zbog kazne, najavljuju odstupanje sa SP-a!

Komentara 7

DU
Deleted user
19:13 27.06.2014.

A moje su misli uz bijesnu lisicu koja je ugrizla lugara. :-D

OL
olovka
21:48 27.06.2014.

Kazna je nebitna ,bitna je lova koja ce biti uplacena na racun mafijaske organizacie FIFA.

Avatar EU afrodita
EU afrodita
21:20 27.06.2014.

@darmar...to se zove macchiavellizam...važan je cilj (pobjeda), a ne sredstva kojima se služiš...ali nitko nije kriv tim igračima koji se daju isprovocirati na terenu.. a Suareza ne trebaju analizirati stručnjaci, i malo dijete vidi da je psihopat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije