Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI NOGOMET

Chelsea svladao Sheffield, Kovačić igrao cijelu utakmicu

Mateo Kovačić
Reuters/PIXSELL
07.02.2021.
u 22:52

Peti Chelsea sada ima 39 bodova, kao i šesti West Ham United, a četvrti Liverpool mu bježi samo bod.

Hrvatski reprezentativni veznjak Mateo Kovačić odigrao je čitav susret za Chelsea koji je u 23. kolu engleskog nogometnog prvenstva kao gost svladao Sheffield United sa 2-1 (1-0).

Chelsea je poveo krajem prvog poluvremena kada je Werner odličnom povratnom loptom pronašao Strijelca Mounta (43). Početkom nastavka domaći su stigli do poravnanja nakon komičnog nesporazuma strijelca autogola Ruedigera (54-ag) i vratara Mendyja. Ipak, ubrzo potom Werner je presjekao jedno loše vraćanje lopte vrataru Ramsdaleu, pa ga je ovaj morao rušiti u svom kaznenom prostoru, a siguran izvođač kaznenog udarca bio je Jorginho (58-11m).

Peti Chelsea sada ima 39 bodova, kao i šesti West Ham United, a četvrti Liverpool mu bježi samo bod.

Italija: Lazio - Cagliari 1-0

U posljednjoj utakmici 21. kola talijanskog nogometnog prvenstva Lazio je kao domaćin svladao Cagliari s minimalnih 1-0 (0-0).

Jedini gol na utakmici postigao je Immobile (61) nakon što mu je Milinković-Savić glavom spustio loptu u sredini kaznenog prostora gostiju.

Ovom pobjedom peti Lazio se bodovno izjednačio s gradskim suparnikom Romom koja zauzima četvrto mjesto, oba sastava imaju po 40 bodova. Cagliari je ostao u zoni ispadanja, 18 sa 15 bodova, jednim manje od 17. Torina.

Njemački kup: Dvoboj Borussija u četvrtfinalu

U četvrtfinalu Njemačkog nogometnog kupa sastat će se dvije borusije, ona iz Moenchengladbacha ugostit će onu iz Dortmunda, a vrlo zanimljivo će biti i u dvoboju trenutačno druge i treće momčadi na ljestvici Bundeslige RB Leipziga i Wolfsburga, koje je ždrijeb u nedjelju također spojio.

Uz ta dva derbija, ždrijebom je osigurano kako će u polufinalu zaigrati i barem jedan niželigaš jer će se u polufinalu sučeliti četvrtoligaš Rot-Weiss Essen, koji je u osmini finala izbacio Bayer Leverkusen, te drugoligaš Holstein Kiel koji je u ranijoj fazi natjecanja izbacio veliki Bayern, dok će u posljednjem četvrtfinalu igrati drugoligaš Jahn Regensburg i Werder iz Bremena.

Četvrfinalni parovi igrat će se 2. i 3. ožujka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije