Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Chelsea slavio u gostima i ostao u igri za Ligu prvaka

Chelsea
Foto: Reuters/PIXSELL
19.04.2018.
u 23:45

U četvrtak je odigrana još jedna utakmica. U susretu 34. kola Leicester City i Southampton su odigrali bez golova.

U odgođenom susretu 31. kola engleskog nogometnog prvenstva Chelsea je na gostovanju pobijedio Burnley 2-1 i ostao u igri za plasman u Ligu prvaka.

Gosti su poveli u 20. minuti nakon autogola Kevina Longa kojeg je lopta pogodila nakon ubačaja Viktora Mosesa. Izjednačio je Ashley Barnes u 64. minuti, no svega pet minuta kasnije Moses je doveo 'Bluese' u novo vodstvo.

U četvrtak je odigrana još jedna utakmica. U susretu 34. kola Leicester City i Southampton su odigrali bez golova.

Na ljestvici vodi Manchester City sa 87 bodova i 'Građani' su već osigurali naslov prvaka. Na drugom mjestu je Manchester United sa 74 boda, Liverpool na trećem mjestu ima 70 bodova, a četvrtu, posljednju poziciju koja vodi u kvalifikacije Lige prvaka drži Tottenham sa 68 bodova. Chelsea je peti sa 63 boda, a zatim slijede Arsenal (54), Burnely (52), Leicester City (43)...

Southampton je ostao na 18. mjestu koje vodi u niži rang natjecanja. Southampton ima 29 bodova, četiri manje od zone spasa. Posljednja dva mjesta drže Stoke City sa 28 i WBA sa 24 boda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije